Чому закарпатки занадто мало звертають увагу на власну зовнішність. Думка моделі

Сьогоднішнім гостем прес-центру закарпатської газети «НЕДІЛЯ» є модель, актриса, засновник глянцевого журналу і просто вродлива жінка Маріанна ДЖУГА.

Маріанно, чи не здається вам, що закарпатки занадто мало звертають увагу на власну зовнішність. Постійна заклопотаність, діти, робота і мінімум часу на себе… Що має зробити жінка для того, аби почувалася красивою?

Я дуже багато над цим думаю. Оскільки я народилася в селі, приїжджаю туди, спілкуюся з людьми, тож можу впевнено сказати, що наші жінки справді дуже заклопотані господарством, родинними турботами, щоденною рутиною…

Вони не вміють жити по-іншому, дотримуються лише тих традицій, які залишили ще наші прапрабабусі. Змінювати щось більшість боїться. Хоча є жінки, які ризикнули, поїхали за кордон, змінили свій спосіб життя, розширили своє світобачення, почали вдосконалюватися, перевернули світ довкола себе.

Вони розуміють, що можна жити набагато краще. Але є й такі, які постійно нарікають, як у них багато роботи, не знають, що вже з нею навіть робити, а вільну хвилинку для себе знайти не можуть. Час для себе має бути завжди! Він є! Просто жінки беруть на себе багато зайвих клопотів, нікому не потрібних. Ми живемо зараз у іншому світі  і треба йти в ногу з часом. Ніхто ж зараз не носить білизну прати до струмка, для цього, всі знають, що є пральні машини. Але їх купити легше, ніж зробити переворот у голові. Звичайно, хотілося б допомогти нашим жінкам відкрити очі на світ, навчити їх любити і, головне – поважати себе.

zakarpatpost.net