Закарпатка стала обличчям Dolce & Gabbana

Італійський бренд Dolce & Gabbana представив новий Едіторіал, знятий на грецькому острові Міконос, а однією з головних його героїнь стала українська модель Дар’я Міненко.

Залитими сонцем мощеними вуличками Міненко прогулювалася в оточенні інших моделей і випадкових перехожих, однак основну увагу фотографи зйомки брати Мінеллі зосередили саме на ній, пише  Vogue.uа.

Цього літа Доменіко Дольче і Стефано Габбана пропонують провести відпустку в сукнях із зображенням коралів, квітів або хижих тварин, щоб було по-справжньому яскраво і барвисто.

Кар’єру Дар’я Міненко початку в Ужгороді, в агентстві One Models. До зйомки для Dolce & Gabbana в її портфоліо також вважалася рекламна кампанія Roberto Cavalli осінь-зима 2016/2017, співпраця з брендом весільних суконь Pronovias. В Україні Міненко ніколи не працювала.

Дар’я Міненко розповіла, що кастинг для зйомки #DGLovesMykonos проходив онлайн і в ньому приймало участь близько 40 дівчат.

“Все пройшло швидко і весело, – згадує українська модель. – Ми досить рано закінчили, а потім просто насолоджувалися островом, гуляли, вечеряли, розмовляли і в підсумку підтримуємо зв’язок до сьогодні”.

zakarpatpost.net