Передплатіть улюблені закарпатські газети для себе та рідних

У цьому році закарпатська газета «НЕДІЛЯ» із першого номеру вражає читачів.  Лідер інформаційного простору області збільшила об’єми і зараз є найтовістішою газетою Закарпаття, виходить на 24 сторінках.

Успіх газети в тому, що вона пропонує читачам завжди найсвіжіші і найбільш актуальні теми. Ми любимо експериментувати і шокувати!

Серед публікацій є все, що важливе для закарпатців: основні новини, політичні події області, проблеми людей, соціальні питання, історії із життя,  кримінальна хроніка, поради для здоров’я, краси та довголіття, інтерв’ю з відомими та надзвичайно цікавими людьми, маловідомі та та вражаючі факти  про Закарпаття та Ужгород, детальний гороскоп на тиждень та на місяць, оголошення та реклама, а також багато інших захоплюючих матеріалів.

Ми знайомимо закарпатців із успішними, впливовими та цікавими людьми, розкриваємо нові таланти, розповідаємо про секрети успіху земляків.

Нечувані досі для Закарпаття матеріали та репортажі, подорожі невідомими місцями, мандрівки до карпатських святинь, чудодійні зцілення людей  та багато іншого – це лише короткий список того, що пропонує читачам закарпатська газета «НЕДІЛЯ».

Крім того, у кожному номері є велика та яскрава «Програма» на тиждень із відвертими розповідями  про зірок.

Крім того, на читачів чекає ще багато приємних сюрпризів.

Отже, якщо ви хочете знати все, що відбувається у нашому краї, читати дійсно насичену велику закарпатську газету, передплатіть «НЕДІЛЮ». Зараз саме триває передплата на друге півріччя. Зробити це можна у всіх поштових відділеннях області, або у свого листоноші. Передплатний індекс: 09653.

Залишайтеся з нами, буде ще цікавіше.

Також триває передплата й на інші наші видання. Дивіться таблицю.

Зробіть собі та рідним подарунок, передплатіть цікаві та корисні газети.

zakarpatpost.net