Гороскоп на 24 травня 2018 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні зірки гороскопу обіцяють щедро наділити вас життєвою силою і міцним здоров’ям.

День схиляє до товариськості і легкості, тому може виникнути бажання багато часу провести у веселій компанії, разом з близькими або друзями. Сьогодні вам буде як ніколи легко керувати емоціями – як своїми, так і чужими. Це хороший день для нових знайомств (в тому числі романтичних), які згодом можуть перерости в щось більше.

ОВЕН

Сьогодні оточуючі можуть втягнути Овна в дискусію або конфлікт. Але не піддавайтеся на провокації і день буде чудовим. А ще краще – зведіть спілкування до мінімуму і займіться творчістю. Це у вас вийде найкраще. Можете також отримати задоволення від приготування їжі. Займіться шопінгом і собою взагалі.

ТІЛЕЦЬ

 Телець здатний бути критичним по відношенню до оточуючих, висловлюючи їм своє невдоволення. Щоб не зіпсувати відносини з кимось із близьких, зірки радять нині в розмовах не торкатися болючих і делікатних тем. У всьому іншому на вас чекає успіх. Подорожі будуть цікавими і багатими на емоції. Покупки виявляться корисними, а укладені ділові угоди – довготривалими.

БЛИЗНЮКИ

Близнюки можуть випадково образити когось, навіть абсолютно того не бажаючи. Зірки схиляють його до того, щоб спочатку говорити, а потім вже думати, до яких наслідків це призведе. Так що під впливом емоцій Близнюки здатні випадково розбовтати чужу таємницю або висловити співрозмовнику безсторонню правду прямо в обличчя. Щоб не плодити непорозуміння, зірки гороскопу радять вибратися туди, де всі танцюють і гримить музика – там йому буде не до викривальних розмов.

РАК

Нині будь-яка дрібниця в очах Рака здатна прийняти розміри слона! Через це йому буде важко розставити пріоритети, визначившись, які справи треба робити в першу чергу, а які можна відкласти на потім. Все буде здаватися йому однаково важливим. В результаті ж Рак здатний хапатися відразу за все і … так нічого і не встигнути. Щоб день не пройшов у безглуздій гонці, зірки гороскопу радять згадати мудру думку: «Щастя людини – десь між свободою і дисципліною». Трохи дисципліни в думках і справах в п’ятницю йому не зашкодить.

ЛЕВ

Зірки гороскопу радять Леву не йти манівцями там, де можна рухатися прямо. Прямий шлях найкоротший, але як часто ми забуваємо про це! У п’ятницю успішна стратегія Лева проста: ніякої хитрості, обману і спроб щось приховати. У всіх сферах життя – і в дружбі, і в роботі, і в любові – Леву допоможуть щирість і чесність. Проблеми? Розкажіть про них. Хочете чогось досягти? Заявіть про це. У п’ятницю чітко сформульована мета відкриє перед Левами нові можливості і нові двері.

ДІВА

Сьогодні Діви можуть демонструвати безкомпромісність, не дозволяючи іншим ставити палки в колеса або ризикне відкрито заперечити. Втім, не менш затято Діви здатні захищати своїх друзів або всіх несправедливо скривджених. З одного боку, такий категоричний настрій дозволить їм в п’ятницю розбити в пух і прах своїх опонентів, з іншого ж – до вечора вони можуть з подивом виявити, що нажили собі кілька нових ворогів або нових друзів.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні у Терезів може з’явитися можливість щось виправити. Це може стосуватися і побутових питань, і робочих моментів, а може і чогось більш глобального, начебто взаємин з близькими людьми. Звичайно, нелегко зізнатися собі і оточуючим в тому, що наробив помилок, але, врешті-решт, всі люди помиляються: одні більше, а інші завжди. Визнавши в п’ятницю свою неправоту в якомусь питанні, Терези не пошкодують – вони скинуть зі своїх плечей чималий вантаж, а натомість їм відкриються нові перспективи.

СКОРПІОН

Нині для Скорпіона настав час діяти! Можна скільки завгодно будувати плани, проте коли-небудь їх треба втілювати в життя. Можливо, Скорпіон не міг зважитися почати якийсь проект, зізнатися в своїх почуттях, замовити путівку на море або зробити покупку, про яку мріяв. Якщо так, то нині хороший день для того, щоб вольовим рішенням взяти бика за роги. І навіть якщо попереду ще довгий шлях, не треба боятися: будь-яка дорога починається з першого кроку.

СТРІЛЕЦЬ

Зірки гороскопу радять Стрільцю приготуватися до того, що йому доведеться відстоювати свої інтереси. Утім до серйозних кроків не варто вдаватися, краще зачекати і продемонструвати свої козирі в інший день, коли у Стрільця буде більше шансів на перемогу. Найкраще провести день на природі, відпочити від друзів і роботи, побути наодинці із собою.

КОЗЕРІГ

Сьогодні Козерогам не варто попадатися начальству на очі – є ймовірність потрапити під гарячу руку! Втім, мова може йти і просто про людей, від яких Козероги в чомусь залежать або які мають на них вплив: батьків, кохану людину, друзів. Зірки гороскопу кажуть, що в п’ятницю ризик виявитися для когось «крайнім» для Козерогів досить великий. Щоб день пройшов без образливих ексцесів, їм необхідно поставити між собою і оточуючими непробивний щит з чарівності і почуття гумору.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні Водолій і делікатність будуть як ніколи один від одного далекі! День наділяє його прямолінійним бажанням висловлювати все, що Водолій вважає за потрібне, оточуючим прямо в обличчя. Його логіка при цьому буде проста: я знаю як краще, моя думка правильна. Щоб така поведінка Водолія не призвела до сварок, зірки гороскопу радять йому направити свій запал в якесь мирне русло. У справах, де оточуючі не плутаються у Водолія під ногами, він здатний зробити неможливе!

РИБИ

Нині ключем до успіху в гороскопі Риб буде рішучість! Риби можуть наважитися на сміливий крок, єдина умова – цей крок повинен бути добре продуманий. Так що якщо у Риб в запасі є план, для здійснення якого не вистачало сміливості, то в п’ятницю саме час почати діяти. Гірше, якщо Риби візьмуться за якусь справу спонтанно, під впливом швидкоплинних бажань або емоцій: раптові пориви здатні штовхнути його на необачний вчинок.

zakarpatpost.net