АНОНС. Сексуальні злочини закарпатців вражають нахабністю, а іноді – шокують

Як молодий рахівський Дон Жуан стареньких ґвалтував

Обкладинка свіжого номера закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Сексуальні злочини є річчю надто інтимною, тож навіть у судах вони розглядаються в закритому режимі. Жертв намагаються захистити від тиску, від насмішок, від осуду. Однак зґвалтування на Закарпатті трапляються. Більше того, зараз про них все частіше говорять відкрито, пише закарпатська газета «НЕДІЛЯ».

Зокрема, випадок зі зґвалтуванням неповнолітньої мешканки Мукачева нещодавно набув широкого резонансу, потім закарпатці жваво обговорювали  аналогічний злочин в Ужгороді, коли квартирант познущався над дівчиною, у якої винаймав житло і яка через побої втратила зір. А скільки аналогічних випадків замовчується. Про них досі ніхто не знає!

Закарпатська газета «НЕДІЛЯ» дізналася ще про кілька сексуальних злочинів, у тому числі – проти неповнолітніх.  Окремі з них вражають нахабністю, а деякі – просто шокують.

Рахівчанин домагався дівчини-інваліда, а бабусю зґвалтував 

Василь із Рахівщини уявляв себе великим мачо. Молодикові здавалося, що жодна дівчина не має права відмовити йому в інтимних втіхах. Тому багато хто просто сторонився закарпатського Дон Жуана.

Утамувати свій тваринний інстинкт він хотів  і тієї зимової ночі на вулиці Привокзальній у Рахові. Біля залізничного вокзалу Василь  помітив знайому. Дівчина мала інвалідність І групи, тож чоловік сподівався, що легко заволодіє нею – пручатися молодиця буде на надто.

Була 13 година. Прямо посеред білого дня Василь почав переслідувати свою жертву, яка  йшла до тітки. Як тільки вона перетнула колію, він повалив її на землю і однією рукою затулив рот, а іншою почав роздягати. Задовольняти пристрасті хтивого молодика дівчина не хотіла, тож Василь зривав із неї одяг силою. Проте, побачивши, що до них наближається якийсь незнайомець, перелякався і відпустив свою жертву.

Чим припала молодику до душі бабуся? Як дорослі чоловіки розбещують дітей?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері закарпатської газети «НЕДІЛЯ».

Купуйте свіжий номер газети «НЕДІЛЯ» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 25 травня.

zakarpatpost.net