Гороскоп на 25 травня 2018 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні зірки гороскопу обіцяють наповнити день такий феєрією емоцій, що у багатьох голова може піти обертом!

Любов, раптові захоплення, несподівані емоційні сплески можуть неодноразово змінювати ваші плани на протязі дня. Щоб день пройшов позитивно, намагайтеся в спілкуванні обходити гострі кути і уникати слизьких моментів. Сьогодні зірки наділяють оточуючих підвищеною чутливістю, і будь-яка необережна слово може викликати цілу хвилю негативу. А ось компліменти (особливо щирі) вітаються як ніколи – їх дія буде воістину чарівним.

ОВЕН

Овни здатні закрутитись у вирі спілкування і емоцій! Вони будуть в піднесеному настрої і здатні на несподівані, імпульсивні вчинки. Раптово спалахнуть почуття, на вас чекають нові знайомства, гонитва за розвагами, несподівані рішення, флірт – все це в суботу цілком характерно для Овнів. Зірки гороскопу попереджають про те, що як би не хотілося розслабитися, не варто зовсім вже втрачати голову, а разом з нею і контроль над собою. Інакше є ризик випадково переступити межу, порушивши якісь моральні заборони.

ТІЛЕЦЬ

 День буде багатим на події та позитивним. Телець здатний розібратися в заплутаній проблемі, знайшовши шляхи її вирішення. Його плани будуть відрізнятися чіткістю, а дії ефективністю, причому це стосується не тільки його власних справ, а й проблем оточуючих. Вам допомагатиме чудова інтуїція, а вроджене почуття гумору зробить нині ваш настрій веселим. Відпочиньте від справ, розслабтеся і просто поніжтеся в ліжку. Ви ж давно на це заслужили!

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні відмінною рисою гороскопу Близнюків є те, що він зуміє, якщо захоче, справити враження на потрібних людей! Події можуть допомогти Близнюкам вигідно показати себе перед начальством, колегами або близькою людиною. Для того щоб цей сценарій здійснився, Близнюкам досить перебувати в центрі подій. І не соромитися демонструвати оточуючим свої таланти і здібності.

РАК

Рак може надавати якимось подіям більше значення, ніж вони того заслуговують: його бурхливі емоції будуть фарбувати все, що відбувається навколо, в контрастні кольори. Втім, зірки гороскопу обіцяють, що якщо Рак нині утримає свої могутні емоції під контролем, день обіцяє бути для нього цікавим, насиченим і яскравим!

ЛЕВ

Сьогодні оточуючим важко очікувати від Лева  логічних вчинків: практично всі, що він робить, буде продиктовано такими залізними аргументами, як «хочу» і «не хочу». Протягом дня Лев буде перебувати під владою бажань і раптових поривів, аж до того, що якісь свої кроки йому і самому нелегко буде пояснити! Щоб під впливом миттєвих емоцій не наробити помилок, Леву  варто прислухатися до застережень друзів і рідних. Просто повірте на слово: з боку їм видніше.

ДІВА

Сьогодні переповнити чашу терпіння Діви буде не складно – вона у них менше чайної ложки! Події, на які в інший день Діви і уваги б не звернули, здатні вмить вивести їх з себе. Особливо це стосується насмішок (навіть дружніх), а також критики оточуючих. Щоб в один не дуже прекрасний момент емоції терезів не виплеснулися на чиюсь голову, їм варто їх направити в безпечне русло. Найкраще – попітніти на біговій доріжці або сходити в басейн: вода змиє негатив, наповнивши вас безтурботністю.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні зірки гороскопу цілком і повністю на стороні Терезів! Фортуна повернеться до неї своїм усміхненим обличчям, так що Діві варто приготуватися до приємних сюрпризів. Можливо, Терезам пощастить у коханні або вони отримають гроші, на які не розраховували, а може, їх порадують якісь хороші новини. Якщо ж Терези збираються здійснити план, що вимагає частки везіння, то кращого дня, ніж нині, для цього не знайти.

СКОРПІОН

Нині у Скорпіона можуть бути великі проблеми з самоорганізацією! Йому буде складніше, ніж зазвичай, взятися за повсякденні справи і виконувати їх в звичному темпі. Скорпіона може відволікати все навколо – навколишні, події, власні нав’язливі думки. Через цю неуважності навіть ті справи, за які Скорпіон візьметься, здатні валитися у нього з рук. Зірки гороскопу радять нині не намагатися переламати ситуацію, а взяти невеликий тайм-аут. Йому варто як слід відпочити і розважитися, ну а справи почекають.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні день схиляє Стрільця спробувати щось нове, чи стосується це екстремального виду спорту, отримання нових знань або любові. Якщо у Стрільця є кохана людина, варто провести цей вечір з нею, намагаючись відхилитися від звичного сценарію. Якщо ж Стрілець самотній, він буде навстіж відкритий для знайомств і сміливих експериментів! Крім того, в суботу Стрілець може відмінно проявити себе у творчості: його права півкуля буде працювати на повну потужність, забезпечуючи цілою купою свіжих, нестандартних ідей.

КОЗЕРІГ

Сьогодні події дня цілком здатні поставити перед Козерогами хитромудре завдання або зіштовхнути зі справжнісінькою загадкою. Такий вже це день – день таємниць, недомовок і явної переваги інтуїції над логікою. Хоч би в секрети Козерога не хотіли проникнути інші, але зробити не вдасться. А інтуїція у буде на висоті, роблячи їх неймовірно проникливими.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні практично в будь-яких справах Водолієм буде керувати здоровий азарт! При цьому йому не обов’язково укладати з друзями парі або робити ставки на іподромі (хоча чому б і ні?). В першу чергу азартність Водолія буде виявлятися в його бажанні когось випередити або зробити щось краще, ніж інші. Суперництво може бути реальним або вигаданим, проте воно буде підштовхувати у всьому – в роботі, в побуті, в любові, роблячи вище його результати, а значить, і шанси стати першим!

РИБИ

Риби ризикують зіткнутися з такими проявами почуттів, як жадібність або заздрість. Можливо, вони будуть спрямовані на нього, а може, Риби самі відчують аздрісний укол в чиюсь адресу. Щоб день пройшов спокійно, зірки гороскопу радять уникати зустрічей з людьми, чиї доходи або успіхи вище, ніж власні. А заодно і намагатися не виставляти свої досягнення напоказ, щоб ненароком не викликати підвищене слиновиділення оточуючих.

zakarpatpost.net