В Ужгороді продають будинки по 9 мільйонів гривень

Ринок нерухомості Закарпаття багатий на пропозиції. Найбільше будинків продається в Ужгороді та в Ужгородському районі.

За даними газети «Закарпатські оголошення», на околицях обласного центру та у найближчих до нього селах продається найбільше приватних будинків. Ціни – різні, залежать від місця розташування, транспортного сполучення, площі, кількості кімнат, стану житлових приміщень, наявності євроремонту та комунікацій.

Наприклад, як повідомили у газеті «Закарпатські оголошення», двокімнатний будинок площею 100 метрів квадратних на вулиці Джамбула можна купити за 1 мільйон 800 тисяч гривень.

На Червениці площею 260 метрів квадратних  (потребує внутрішнього оздоблення) разом із ділянкою 10 соток – за 9 мільйонів.

Є також VIP-пропозиція  за таку ж ціну – будинок біля «Дастору». А у Свалявському районі комплекс із 5 дерев’яних будиночків продають за 15 мільйонів гривень.

Двоповерховий будинок у селі Минай із 12 сотками землі, басейном та сауною коштує  5 мільйонів 200 тисяч гривень.

У Новому районі  за трикімнатний будинок  площею 120 метрів квадратних  та 6 соток землі просять 4 мільйони 500 тисяч гривень. 1,5 рівневий будинок за «Ерою» площею 245 метрів квадратних (незавершене будівництво) можна купити за  8 мільйонів 100 тисяч гривень.

Проте можна знайти в Ужгороді й будинок за 975 тисяч гривень, і дешевше, – повідомили zakarpatpost.net у газеті «Закарпатські оголошення».

zakarpatpost.net