АНОНС. До яких страшних магічних дій вдаються закарпатки, щоб вийти заміж

Любовна магія нашого краю шокує своїми методами 

Обкладинка свіжого номера закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Деколи до журналістів звертаються із незвичними проблемами, вирішити які, здавалося б, під силу тільки експертам. Цими днями до редакції закарпатської газети «НЕДІЛЯ» звернулася жінка з проханням допомогти, мовляв, її сина приворожили. Підтвердженням цьому стало те, що в його подушці вона знайшла крило птаха, шерсть, його волосся та шкіру змії. Крім того, після знайомства з дівчиною, яка перебралась до нього жити одразу наступного дня, хлопець настільки змінився, що почав здіймати руку на рідну матір. До того ж згорьована закарпатка запевняла, що ходила до ворожки і та їй сказала, що зняти приворот не може, оскільки його зроблено на крові, а вона старенька і не має сили, проте після таких чарів хлопець, на її думку, проживе не більше семи років, пише закарпатськаа газета «НЕДІЛЯ».

Вирішувати подібні питання нам не доводилося ніколи. Тож ми звернулися до представників різних галузей, намагаючись з’ясувати, що ж трапилось насправді і як можна вирішити цю ситуацію.  Чи дійсно у ХХІ столітті хтось іще вдається до любовної магії?

Чи не бояться побожні закарпатки гріха?

Звичайно, у нашому краї існує цілий культ шлюбу. Багато дівчат настільки хочуть заміж, що навіть не замислюються над тим, що, як кажуть, силою милою не станеш. Фактично змусити одружитись хлопця реально, для цього є різні хитрощі, навіть без магії, але чи тривалим буде такий шлюб – це вже інше питання. Щоб одягнути на палець обручку, дівчата і прикидаються вагітними, і намагаються реально завагітніти, і застосовують усі тонкощі зваби і навіть читають спеціальні молитви… виявляється, є навіть такі.

Та якщо вже молодиця пішла на відчайдушний крок і звернулася до босоркані, цікаво,  як вона зможе жити з таким тягарем і як дивитиметься в очі партнеру? 

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері закарпатської газети «НЕДІЛЯ».

Купуйте свіжий номер газети «НЕДІЛЯ» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 1 червня.

zakarpatpost.net