Закарпатський астролог розповіла про те, як розрахувати сумісність партнерів , як ім’я впливає на долю, у які дні краще оздоровлюватися

Надія Блонська:

«Чоловіків завжди цікавлять гроші. Питають, де можна заробити»

Як зірки впливають на наше життя? Чи правдивими є щоденні астрологічні прогнози? Чи допомагає астрологія знайти себе? Чи можна, знаючи розклад планет, змінити майбутнє? Сьогодні ці питання хвилюють багатьох. Тож поговорити детальніше про стародавню індійську науку, техніки передбачень, нумерологію ми запросили людину, яка добре знається на таємницях всесвіту, пише закарпатська газета «НЕДІЛЯ».

Тож сьогоднішнім гостем прес-центру закарпатської газети «НЕДІЛЯ» є ведичний астролог із Ужгорода Надія БЛОНСЬКА. Під час наших «Недільних бесід»  вона розповіла про те, як зорі та планети впливають на наш характер, уподобання, долю та здоров’я. Вона вже була в нашому прес-центрі і після інтерв’ю з нею до нас надійшло багато листів із проханням детальніше розповісти про маловідому закарпатцям науку.

Пані Надіє, розкажіть про ведичну астрологію в загальному.

Сама по собі астрологія існує вже протягом тисячоліть. Завжди люди по-різному до неї ставились: хтось вірив, а хтось – ні, хтось зневажав, а хтось – шукав порятунку. Особисто я займаюсь вивченням цієї  науки,  яка зветься Джйотіш, що в перекладі із санксриту  означає «божественне сяйво». Джйотіш  ще називають індійською, або ведичною астрологією, але правильно її називати Джйотіш.
Це стародавня наука, частина ВЕД, /від слова «ведать» – знать,/, яка займається вивченням небесних світил і того, як вони впливають на наше життя, поведінку, наші дії та ін.. Ця цікавав наука була записана ведичними Мудрецями більше 5 тисяч років і з тих  пір  тисячоліттями передавалась від Вчителя до учня по Парампорі. Раніше ці знання були доступними лише представникам вищої касти брахманів у Індії, а тепер вони стають відкритими багатьом людям, аби допомогти людству усвідомити і прийняти Божий задум, зрозуміти закони Всесвіту і своє місце в ньому. Мудреці записували свої спостереження, передбачення. А згодом нащадки почали знаходити і вивчати ці рукописи, перекладати їх.  Зараз  Джйотиш відомий в усьому світі,  а в тому числі – і у нас.

Джйотіш вивчає, як небесні світила впливають на життя і долю людини, допомагає в досягненні 4 головних цілей людського життя – це дхарма /релігійні заслуги,/, артха /отримання матеріальних цінностей/, кама /життєві, земні задоволення/ і мокша /звільнення від усього/.Закони Джйотиша управляють не тільки життям окремо взятої людини,але і всіма подіями, які стаються в світі.

Всі ми приходимо в життя із якоюсь уже  напрацьованою програмою/кармою. Наші вчинки з попередніх життів записуються у небесній канцелярії, ми народжуємося, аби щось відпрацювати, або чимось поділитися, наприклад, знаннями, аби щось виконати, доробити, виправити. Тобто, коли людина приходить у життя, то отримує, так званий,  космічний паспорт, де відображено певне положення планет. Що це таке?  Це натальна карта, або, іншими словами, гороскоп людини, який може прочитати досвідчений астролог і з різних сторін побачити і допомогти людині зрозуміти її психотип, її поведінку,  риси характеру, вчинки, її сильні і слабкі сторони, минулі життя, теперішнє, майбутнє, а також допомогти обрати правильний шлях для розвитку і діяльності.

Гороскоп ще цікавий тим, що людина може отримати від астролога розуміння того, ким вона  є насправді, для чого прийшла на землю, якою  є її стежка, в чому потрібно розвиватися, куди спрямувати енергію, які і коли очікують її хороші, або не зовсім вдалі періоди для зміни роботи, подорожі, навчання.  Можливо, хтось у цьому житті не повинен стати керівником, а має бути просто службовцем, виконавцем рутинної праці. В спілкування з астрологом, людина отримує пояснення і рекомендації яка саме  робота, або заняття  приноситиме їй матеріальне і духовне задоволення.

А що саме привело вас до такого цікавого захоплення? Як ви дізналися про таку складну і водночас захоплюючу науку?

Астрологією я захоплювалася ще у шкільні роки. Але прогнози не справджувалися і я подумала, що все те – дурниці. Потім, уже в дорослому віці, прийшов період планети, яка пов’язана з внутрішнім розвитком і яка дає таємні глибинні знання. Саме тоді я потрапила на консультацію до астролога Вероніки у нас в Ужгороді і вона мені сказала, що у мене зараз саме такий період і мене може зацікавити езотерика, астрологія, нумерологія. І тоді я згадала, що астрологія мені подобалася завжди. Вона мені пояснила, як працює астрологія, порадила поїхати на навчання. Я прийшла додому і почала шукати інформацію в Інтернеті. І знайшла, що саме формується група. Я поїхала до астролога в Київ, повчилася там, потім ще повчилася тут у Вероніки, а відтак вона запропонувала разом з нею поїхати в Індію. Я там була два рази. Дуже сподобалося спілкуватися із астрологами з інших країн, вчителями, які дали такі безцінні знання,які  отримані не з книг, а  з багаторічного власного досвіду індійських вчителів. Таке духовне спілкування дає можливість відчути ті енергіі ,з якими йде передача знань, побачити у храмах ті Божества, які символізують кожну окремо взяту планету, почути міфи про небесні світила, а відтак все це  відкриває ті бачення і канали, які дають можливість кращому засвоєнню цих таємних знань. Перший раз навчання проходили в інституті у Делі, а вдруге, через рік – навчання проходили на березі священної річки Ганг, що у Ришикеші.

Після навчання ми подорожували всією Індією, хотіли подивитися на країну. Можу розвіяти міф про забруднення Гангу. Це – дуже чиста, смарагдового кольору ріка, я була біля її витоків, у горах. А в Гімалаях мені здавалося, що я вдома, у Карпатах. Люди там  дуже щедрі, благородні, з широкими усмішками та сяючими очима. Навіть брудні і бідні вони щасливі через те, що живуть.

Із якими питаннями найчастіше до вас звертаються закарпатці?

Із різними. Найчастіше, звичайно, молоді дівчата з питанням, коли вони вийдуть заміж, який у них буде чоловік, але що найбільше тішить, останнім часом усе частіше звертається молодь із питанням, яким є моє призначення в житті. А це – головне, що можна побачити у карті людини, адже ми приходимо в життя для того, щоб щось, як я вже казала, відпрацювати, виправити, реалізувати. Ми ж щасливі саме тоді, коли працюємо і отримуємо задоволення від роботи. Можна, наприклад, просто продавати ковбасу і радіти цьому, що своєю працею годуєш людей, спілкуєшся з ними. Або, скажімо, вчителька працює у школі і почувається нещасною. Які ж вона може дати дітям знання, якщо  не любить ні дітей, ні свою роботу? А чому вона обрала таку професію? Мама порадила, подруга туди теж пішла і т.д. Тож після консультації, люди часто переглядають свої можливості в реалізації тієї чи іншої професії, йдуть здобувати інші навички, розвиваються і змінюються, а відтак  і життя в них налагоджується, стає цікавішим і більш повноцінним.

Ще часто звертаються дівчата і  питають про весілля. При складанні натальних карт наречених можуть бути якісь не дуже позитивні моменти щодо подальшого спільного життя, але якщо вибрати сприятливий час для створення родини,  стосунки можуть розвиватися більш гармонійно, тобто заручитись підтримкою благодійних  планет А можна навпаки вибрати собі день, який призведе  до руйнування відносин. Наприклад, раніше весілля часто робили виключно в суботу. А це – день Сатурна, який у астрології є планетою страждань, розчарування, смутку, хворих і старих людей. Тож як можна у день печалі робити весілля? Тому і виходить,  подружнє життя наперед  приречене на рутину, без особливої радості і насолоди. Хоча однобоко, звичайно, таке  судження приймати не можна, тому що ми отримуємо те, що заслужили за наслідками санчіта-карми. Я зараз усім своїм клієнткам раджу одружуватись у ті дні, які є сприятливими для хороших починань. Адже є сприятливі і несприятливі дні . А саме  –  одружуватися варто у п’ятницю, адже цей день пов’язаний із Венерою, що є символом кохання, відповідає за комфорт, кохання, прибуток, матеріальний достаток та розквіт у всіх сферах. Це жіночий день, а тому  саме в п’ятницю добре планувати все, що стосується жіночої краси: процедури догляду за собою, відвідини перукаря, купувати нову білизну, парфуми, одяг, романтичні зустрічі, вечері у колі рідних і дорогих серцю людей, походи у театр та дівочі вечорниці. Також варто одружуватися в четвер, покровителем якого є Юпітер, що відповідає за духовний розвитоок, мудрість, родинні традиції. Шлюб, укладений у цей день несе в собі енергію добра, святості, відповідальності та чистоти. Або ж  можна ставати на рушничок щастя у день Меркурія – середу. Цей день відповідає за інформацію, знання, легкість, гумор, дає змогу пристосовуватись до обставин.. Така родина завжди буде вдосконалювати свої відносини, любити подорожі на прогулки, спілкування та розширювати свій світогляд у різних напрямках. Непоганим днем для починання усіх сімейних та жіночих справ є понеділок – день Місяця. Це нічне світило відповідає за такі якості, як жіночність, мрійливість, ніжність і здатність до співчуття, інтуїцію, гостинність, це показник Мами. А тому по понеділкам дуже добре проявляти турботу, ввічливість, чуйність, відвідати Маму, провести з нею час.

Або ж приходять до астролога і просять підібрати вдалий день для операції. Тому наголошую, що такі процедури рекомендовано проводити у  вівторок, або у суботу, Вівторок – день Марса, який відповідає за всі види агресії, насилля, за колючі і ріжучі предмети, травми і травмування, ментальну  активну енергію та здатність до практичного втілення різних ідей.

Субота – день Сатурна, який також пов’язують із хворобами, стражданням, допомогою. Сатурн примушує змиритись з чимось, прийняти те, що важко прийняти.

Основним тут є те, що як планові операції, так і весілля підбирає астролог, виходячи з індивідуальної натальної карти людини, враховуючи відповідні транзити /рух/ планет в певний час.

Також часто приходять чоловіки. Їх завжди цікавлять гроші. Питають, де можна заробити. Тут також можна подивитися, до чого людина має хист і дати цінні поради.

Ще, що важливо, жінок часто цікавить, чи буде у них другий чоловік. Чоловіки ніколи такі питання не задають. Тож я завжди пояснюю, що ми отримуємо те, що заслужили раніше. Хто заслужив бути багатим, буде ним неодмінно, і  тенденції звідки, коли і яким чином прийдуть фінанси  також можна побачити в натальніій карті.  Кому приготувала Доля декілька шлюбів,той буде проходити уроки по відносинам і сімейним стосункам для того, аби покращити, розвинути себе у цій сфері.

Тому, як бачимо, астрологія – дуже корисна наука.

Також завдяки астрології можна передбачити сприятливий і несприятливий період у житті людини. Наприклад, приходить людина і розповідає, як у неї все було чудово, але зараз чомусь нічого не клеїться. Астролог же може побачити такі періоди і дати певні поради. Такий період неодмінно мине і після нього прийде успіх.

Поділіться веселою історією з життя, яка найбільше запам’яталася.

У мене був дуже прикольний випадок, коли я приїхала в Індію. У перший день ми йшли на заняття. Я дуже  хвилювалася, чи отримаю потрібні знання. А там дуже багато ворон та мавп, вони всюди. І от дорогою в інститут, а йти було досить далеко, нас було шестеро й ми знімали все на камеру, трапився смішний інцидент.  Ворона ж у них вважається другом Сатурна. У мене були на голові яскраві блискучі окуляри. Я щось розповідала дівчатам. Як раптом з дерева зірвалася птаха, підлетіла до мене і дзьобом як довбане мене. Я дуже перелякалася і почала кричати, що то. А дівчата засміялися і сказали, що то ворона мені дірку на голові проклювала, щоб знання спокійно затікали.

Інший випадок трапився також в Індії, але наступного разу. Я купила багато натуральних каменів – вервечки, буси, персні, прикраси. Вранці ми йшли в храм і я взяла все це з собою, щоб омити в Гангові, потім освятити і лише так одягнути. Пішли ми. Склала я все у блискучий пакет. Довкола ж мавп сила-силенна. Якось про них забула, а мені не сказали, що все це треба в шарф заховати. А в храмі було і мокро, і брудно, тож ми одягали шкарпетки. Так ці шкарпетки я поставила разом з бусами в той же пакет. І вмить зі стріхи одна з мавп як зістрибнула, як вирвала від мене пакет… за мить вона була вже на даху, відкрила той пакет, витягнула шкарпетки, понюхала  і як  кине їх мені в обличчя.  Потім витягнула буси, побачила, що там немає бананів, і як кине їх вниз. А там була траншея з каналізацією. Якось я їх виловила, але вже й освячувати не хотілося. Дівчата з мене ще довго сміялися.

Спасибі за розмову! Успіхів Вам, лише позитивних прогнозів і здійснення всіх задумів.

Марина АЛДОН,  закарпатська газета «НЕДІЛЯ», ексклюзивно для zakarpatpost.net