На підвісному мості в Ужгороді переносять коляски та тварин на руках, щоб перейти на інший берег Ужа

zakarpatpost.net уже піднімав питання підвісного моста в Ужгороді, що веде до Боздоського парку, з якого зникають дошки.

Приблизно місяць тому ми писали про зникнення однієї з них, та її швидко замінили, проблему вирішили. Потім це повторилося ще раз.

Дошки було замінено, але на неякісні, тонкі, які прогиналися.

А тепер немає покриття одразу на двох місцях – на одному з них відсутня одна, а на іншому – одразу три дошки.

Те провалля, що більше за розмірами, привертає увагу людей, які зупиняються і фотографують вирву, крізь яку проглядається річка, найбільше. Тварини бояться проходити там і повертаються. Господарі переносять їх на руках. Жінки з дитячими візками також нарікають, що подолати невелику ділянку, на якій утворився наскрізний отвір, їм проблематично, до того ж вони занепокоєні безпекою дітей.

Дехто з людей каже, що на мості через «дерев’яну» проблему паморочиться в голові і нарікає на владу, мовляв, виставить фото у соцмережах, аби побачили чиновники. Ужгородці хоча й розуміють, що дошки виламує хтось із хуліганів, а не представників влади, але обурені тим, що виконавець відремонтував міст неякісним матеріалом, що зсихається, бо, мовляв, якби дошки були прибиті добре, їх би ніхто відірвати не зміг.

Тому знову закликаємо всіх бути обережними і дивитися під ноги.

zakarpatpost.net