Погода на Закарпатті на сьогодні, 17 червня. Народні передбачення, повір’я

Сьогодні на Закарпатті буде тепло, але хмарно.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде +18, удень – +27 градусів. Хмарна погода протримається увесь день. Без опадів.

У Хусті та Іршаві – вночі буде +15, удень – +24 градуси.  Хмарна погода буде триматися до самого вечора. Удень піде дрібний дощ, який може посилитися ближче до вечора.

У Воловці – +12 уночі і  +20  градусів удень. У Воловці сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Без опадів.

У Сваляві – +14 уночі і  +22 градуси удень. У Сваляві день з самого ранку обіцяє бути ясним, а ввечері погода буде хмарною. Без опадів.

У Тячеві нічна температура становитиме +16, денна – +22 градуси. У Тячеві хмарна погода буде триматися до самого вечора. Удень і ввечері буде йти дощ.

У Перечині – нічна температура становитиме +18, денна – +27. Хмарна погода протримається у Перечині увесь день. Без опадів.

У Великому Березному – вночі +15, удень – +24 градуси. З ранку до самого вечора у Великому Березному небо буде вкрите хмарами. Без опадів.

У Берегові та Виноградові – вночі – +17, удень – +26. З ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Без опадів

У Міжгір’ї – уночі  +12, вдень – +18 градусів. Хмарна погода протримається у Міжгір’ї увесь день. У другій половині дня очікується дощ, який йтиме до самого вечора.

У Рахові буде уночі +12, вдень температура підніметься до +14 градусів. У Рахові протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Протягом усього дня очікується дрібний дощ, який після обіду може посилитися.

У цей день вшановується пам’ять святителя Митрофана Константинопольського. На Митрофана наші пращури слідкували за вечірньою зорею: червона зоря – на вітер; світла і жовта – на дощ. У цей час зацвітають пізні сорти горобини, яблунь.

zakarpatpost.net