В Ужгороді з’явився унікальний патріотичний люк

В Ужгороді проблема крадіжки покришок із каналізаційних люків актуальна давно.

Є навіть вулиці-рекордсмени, з яких цуплять метал найчастіше. Часто ці люки перетворюються на сміттєві баки, деколи в них падуть перехожі. Чорні діри так і чатують на тих, хто поспішає й не дивиться під ноги. Але мова не про це.

На вулиці Швабській біля одного з магазинів вирішили питання з люком надзвичайно цікаво. Там не лише встановили неординарну покришку, але й облаштували ділянку довкола неї.

Саму покришку розмалювали в патріотичному стилі, зобразивши на ній герб України. zakarpatpost.net раніше писав про подібні витвори у Львові, де люки перетворюють на справжні витвори мистецтва.  Тож приємно, що творча хвиля докотилася й до Ужгорода. Але наші земляки пішли навіть далі від сусідів. Вони прикрасили синьо-жовтими смужками ще й електроопору, що знаходиться поруч, а також висадили на ділянці довкола люка сині та жовті квіти.

Тепер ця колись страшна і загрозлива невеличка територія перетворилася на унікальний куточок Ужгорода, біля якої приємно проходити. Радує, що ужгородці вміють своїми руками творити красу довкола себе, не чекаючи, коли це за них зроблять працівники комунальної служби.

zakarpatpost.net