Погода на Закарпатті на сьогодні, 19 червня. Народні передбачення, повір’я

Сьогодні на Закарпатті буде тепло і сонячно

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде +17, удень – +28 градусів. Від нічних хмар вже вранці не залишиться й згадки, та до самого вечора  буде триматися ясна погода. Без опадів.

У Хусті та Іршаві – вночі буде +15, удень – +28 градусів.  Від нічних хмар вже вранці не залишиться й згадки, та до самого вечора буде триматися ясна погода. Без опадів.

У Воловці – +12 уночі і  +24  градуси удень. У Воловці очікується похмура погода, вранці можливе невелике прояснення, але безхмарним небо буде недовго. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дощ із грозою.

У Сваляві – +13 уночі і  +26 градусів удень. Вранці у Сваляві розпогодиться, нічні хмари зникнуть та до кінця дня більше не з’являться. Без опадів.

У Тячеві нічна температура становитиме +15, денна – +27 градусів. У Тячеві ясна погода спостерігатиметься протягом усього дня. Без опадів.

У Перечині – нічна температура становитиме +17, денна – +28. У Перечині з ранку та до самого вечора небо буде ясним. Без опадів.

У Великому Березному – вночі +14, удень – +26 градусів. Незважаючи на хмарну ніч, з самого ранку у Великому Березному на небі не залишатиметься жодної хмарки, та до кінця дня погода буде ясною. Без опадів.

У Берегові та Виноградові – вночі – +16, удень – +29. Вночі небо вкрите хмарами, але вже вранці вони зникнуть та протягом усього дня у Береговому буде стояти ясна погода. Без опадів.

У Міжгір’ї – уночі  +11, вдень – +24 градуси. Ранок у Міжгір’ї очікується ясний, а вдень та ввечері небо буде ховатися за хмарами. Без опадів.

У Рахові буде уночі +11, вдень температура підніметься до +21 градус. У Рахові протягом усього дня погода буде похмурою. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується дощ, який до вечора повинен закінчитися.

У цей день вшановується пам’ять преподобного Іларіона Нового. У сільських мешканців розпочинається розпал прополки. З цього приводу є приказка: “Прийшов Іларіон – дурну траву із поля вон”. Наші пращури в цей день спостерігали за комахами: якщо жуки літають вечором, можна розраховувати на хорошу погоду.

zakarpatpost.net