Три фатальні помилки закарпатців у підборі одягу. Думка стиліста

Бути стильним і гарним хочеться всім. Але далеко не кожен уміє правильно одягатися. Аби мати бездоганний вигляд, деколи достатньо правильно поєднати ті речі, які вже є в гардеробі і здійснювати дорогі додаткові покупки зовсім не обов’язково. Тож що в моді у цьому сезоні, як правильно проводити шопінг, які речі краще викинути з шафи назавжди – знає стиліст Яна МУРЗАЄВА, пише закарпатська газета «НЕДІЛЯ».

Яно, назвіть три фатальні помилки у підборі одягу.

Найперше – вибір нарядів із неправильних тканин, наприклад,синтетичних, які не дихають,  всмоктують і видають неприємний запах, чи із тонкого трикотажу, який підкреслює всі недоліки тіла, які не варто афішувати. Друге – незнання своїх фасонів, коли жінки купують одяг, який на них негарно виглядає, або який не відповідає їхнім розмірам. І третє – незнання своїх кольорів. Часто дівчата обирають чорне, біле чи червоне – те, що звикли максимально часто бачити. Але ці кольори пасують не всім, не всіх омолоджують і шкіру обличчя не кожної представниці прекрасної статі роблять візуально гарнішою чи здоровішою.

А що можете сказати про чоловічі стилі? Закарпатські чоловіки роблять макіяж?

При складанні чоловічого образу так само треба враховувати всі деталі. Макіяж, за виключенням артистів, моделей, чоловікам не наносять. Але їм так само потрібно доглядати за бровами, за шкірою обличчя, видаляти зайве волосся із вух і носу. Стрижка також має бути стильною і пасувати до обличчя, а волосся повинне бути чистим. Крім того, треба звертати увагу на аксесуари в одязі, підбір правильних тканин, правильних фасонів костюмів, гармонійне поєднання краватки, сорочки і піджака, кольорову, текстурну відповідність. Якщо мова йде про буденний одяг, теж варто враховувати якість тканин, цікаві деталі, скажімо, ремінь, браслет, кулон, якийсь значок. Усі ці дрібниці додають чоловікові певного шарму, виводять його на інший рівень сприйняття оточуючими.

zakarpatpost.net