Гороскоп на 21 червня 2018 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні зірки гороскопу з подвоєною силою будуть схиляти до обережності, а також до необхідності ретельно зважувати всі «за» і «проти», а тому приготуйтеся до того, що будь-яке рішення, нехай навіть незначне, буде даватися вам з великими труднощами.

З одного боку, така тактика може бути перешкодою в справах, що вимагають швидкої реакції і вольових рішень, зате і ризик здійснити сьогодні помилку (особливо у важливих питаннях) близький до нуля.

В цілому ж день ідеальний для планування і аналізу, а також для ведення вже розпочатих справ, однак погано підходить для нових проектів і роботи в авральному режимі.

ОВЕН

Сьогодні Овна будуть займати питання домашнього побуту і сімейного бюджету – він зробить все, щоб привести їх у порядок! Крім того, день корисно провести за обмірковуванням фінансових планів і справ: будь-які авантюрні проекти, на кшталт вкладення грошей в невідомий банк, Овен відразу ж відмете. Якщо ж Овен запланував витрати – наприклад, на літній відпочинок – саме час подумати про те, скільки грошей на це потрібно і де їх взяти. Якщо їх треба накопичити, почніть це робити сьогодні, – більш вдалого дня для цього не знайти!

ТІЛЕЦЬ

Сьогодні Телець буде сповнений енергії і сил, але, щоб не налякати оточуючих своїм натиском, йому доведеться це приховувати. День зажадає від нього неквапливого ритму і зважених, консервативних рішень, так що Тельцю доведеться балансувати на грані обережності і рішучості, щоб хоч якось просунутися в справах. Втім, завдяки цьому, ймовірність наробити помилок буде вкрай низька. Нехай Телець сьогодні доб’ється меншого, ніж очікував, зате вже точно не зможе нічого зіпсувати.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні життєва енергія Близнюків буде перебувати на спаді. Навіть при всьому бажанні їм не вистачить сил розібратися з усіма справами і на роботі, і вдома! До тих же справ, за які Близнюки все ж візьмуться, вони будуть схильні застосовувати досить консервативний підхід, аж до рішення законсервувати ту чи іншу проблему до кращих часів. Як віддушини зірки гороскопу рекомендують Близнюкам відвідати сьогодні якусь мистецький захід – чуже натхнення допоможе їм поповнити свій запас енергії.

РАК

Сьогодні Рак зуміє багато чого досягти, діючи консервативно, проте це здатне привести його в тугу. Все як завжди – це так нудно! Тому зірки гороскопу радять Раку підняти собі настрій невеликими змінами. Поговоріть з друзями про те, як вони роблять своє життя яскравішим. Можливо, вони порадять вам відмінний фільм, новий магазин або запросять на вечірку. Добре, якщо в особистому житті Рака сьогодні будуть присутні експерименти, а на роботі – застосовуватися тільки перевірені методи.

ЛЕВ

Сьогодні в будь-якій справі найкращий варіант дій для Льва – той, який перевірений досвідом, часом і їм самим. Зірки гороскопу схиляють його мислити саме в цьому напрямку, так що будь-яка спроба поекспериментувати навряд чи вдасться. Більше того, вона навряд чи взагалі прийде йому в голову! Зате всі старі добрі перевірені шляхи перед ним відкриті. Консервативними методами сьогодні Лев досягне більшого, ніж найбільш блискучим експромтом!

ДІВА

Сьогодні Діві слід приготуватися до того, що оточуючі будуть її повчати. Цілком можливо, в цей день Діві доведеться стати учасницею лише нудної бесіди, в якій їй буде відведена роль безсловесного слухача. Особливо не варто сьогодні ділитися з навколишнім новими ідеями або планами. У кращому випадку Діва зустрінеться з іронією або легкою критикою на свою адресу, в гіршому – піддасться безжальним нападкам.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні Терези будуть знаходитися в дисонансі з оточуючими. Їхні дії можуть здаватися їм нерішучими, а вжиті заходи – напівзаходами. У свою чергу, оточуючих буде лякати в Терезах їх стрімкість, натиск і «революційні» замашки. Терезам доведеться змиритися з тим, що переконати сьогодні нікого не вдасться, отже якщо вони на 100% впевнені в своїх планах – доведеться діяти самостійно. Або перенести якісь проекти на інший день.

СКОРПІОН

Сьогодні яке б рішення не було потрібно прийняти Скорпіону, це навряд чи вийде: йому буде неймовірно важко зробити остаточний вибір. Причому чим більше швидких і рішучих дій будуть вимагати від нього обставини, тим більше у Скорпіона буде сповільнювати свій темп, аж до повної зупинки. Втім, якщо оточуючі сьогодні не будуть квапити його і створювати навколо суєту, Скорпіон буде діяти продумано і чітко. Але дуже-дуже повільно. І не треба за це його засуджувати.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні Стрілець буде до всього шукати практичний, навіть прагматичний, підхід. Це стосується навіть романтичних відносин: якби Стрілець сьогодні купував подарунок для коханої людини, то замість букета подарував би апельсинове дерево в горщику, а замість біжутерії – річ, потрібну в господарстві. Причому подарунок навряд чи був би дорогим: день не схиляє Стрільця кидатися грошима. Зате такий діловитий настрій здатний допомогти йому сьогодні вирішити практично будь-яку побутову проблему.

КОЗЕРІГ

Сьогодні Козерога чекає спокійний день, коли можна нікуди не поспішати, – справи йдуть своєю чергою, не вимагаючи суєти. Можливо, комусь неспішний плин подій може здатися нудним, однак якщо Козеріг буде до цього готовий, то зуміє провести час з користю. Зірки гороскопу радять йому витратити цей день на себе, цілком присвятивши його індустрії моди і краси. Фітнес на сніданок, шопінг на обід і розслаблююча ванна на вечерю – завдяки такому меню Козеріг зустріне новий день у всеозброєнні!

ВОДОЛІЙ

Сьогодні справи і думки Водолія будуть пов’язані з його близькими людьми – родичами або друзями. Можливо, у когось з них існують проблеми, які Водолій може допомогти їм вирішити або в яких здатний надати моральну підтримку. Зірки гороскопу радять Водоліям не нехтувати своїм почуттям обов’язку. Сьогодні – день, коли йому варто, якщо потрібно, пожертвувати особистим часом або навіть робочими справами заради того, щоб підтримати близьку людину.

РИБИ

Сьогодні Риби ризикують занудьгувати. День наділяє їх активністю, однак ситуація буде складатися так, що вони навряд чи зможуть в повній мірі її реалізувати. Події і на роботі, і вдома вимагатимуть від Риб неквапливого ритму ведення справ, так що їм мимоволі доведеться йому підкоритися. Втім, у цього є і свої плюси. Якісь справи, які Риби не змогли б вирішити з наскоку, сьогодні почнуть просуватися вперед, завдяки їх спокійному, вдумливому підходу.

zakarpatpost.net