Що завтра робитиме в Ужгороді Іванна Климпуш-Цинцадзе

Відбудеться конференція «Україна – ЄС: коли зникають кордони» та презентація  кампанії «Євроінтеграція: Сила можливостей»

Про це повідомила прес-служба Закарпатської ОДА.

22 червня  в Ужгороді відбудеться конференція«Україна – ЄС: коли зникають кордони», яку відкриватиме Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Доповідачі обговорять відносини України з країнами-сусідами, тенденції на ринку робочої сили Закарпаття, вплив міграції, безвізовий режим та ситуацію, яка склалася з вирубкою лісу в регіоні та Україні загалом.

О  12.30 Іванна Климпуш-Цинцадзе презентує інформаційну кампанію “Євроінтеграція: сила можливостей та візьме участь у брифінгу для ЗМІ.

Захід відбудеться у готелі  «Кілікія»

Конференція організована проектами ЄС «Просування реформ в регіони» та «Діалог зі сприяння торгівлі», які впроваджує Інститут економічних досліджень та політичних консультацій.

Довідкова інформація:

Кампанію«Євроінтеграція: сила можливостей» ініційовано Офісом Віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Урядовим офісом координації європейської та євроатлантичної інтеграції. Він реалізується за допомоги проекту ЄС Association4U. Мета кампанії − підвищити рівень свідомої підтримки європейського курсу країни та обізнаності українців про те, якими перевагами цього курсу вони можуть скористатися.

Проект «Просування реформ в регіони» здійснюється Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій та «Європейською правдою» за фінансової підтримки Європейського Союзу. Його мета − посилити підтримку та тиск громадськості задля здійснення проєвропейських реформ в Україні.

Проект «Діалог зі сприяння торгівлі» здійснюється Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій та має на меті зміцнення потенціалу бізнес-асоціацій і НУО для створення підґрунтя успішної інтеграції України в світову економіку і подальшу інтеграцію в ЄС зокрема.

zakarpatpost.net