У Хусті нещадно нищать ліс на Замковій горі, а людям, яким це не подобається, погрожують. ФОТО

Влада про те, що нещадно нищать ліс прямо у серці міста просто не може не знати – поруч із горою адмінбудівлі мерії та поліції. Люди кажуть, що вирубки «кришує» один із заступників міського голови. Утім знахабнілі лісоруби не просто вбивають природу, а ще й погрожують людям.

Зокрема, днями хустянка сфотографувала горе-лісорубів, через що вони почали їй погрожувати у грубій формі. Жінка побажала залишитись анонімною, видно таки її залякали, раз побоялася назвати своє ім’я.

Інформацію про випадок оприлюднив у соцмережі Валера Брекало.

«Автор посту залишився Анонімно
Анонімно будь ласка.
Сьогодні гуляючи з синочком біля пам’ятника Закарпатської Січі що під Хустським замком помітила як підозрілі люди вкладають до буса деревину. Я зробила декілька фото. Людина яка керувала цим “парадом” одразу підбіг з погрозами ” ти не знаєш з ким маєш справу, дивись а то додому не дійдеш, ноги тобі зламають”. Хоча я не прирікалась з ними просто зробила фото і пішла далі. Ще більше здивувало те що люди які проходили повз навіть не втрутились», – написав він у повідомленні.

Слід зазначити, що вирубки на Замковій горі в Хусті тривають більше двох років. Усе почалося тоді, коли мерія вирішила підсвітити мури фортеці. Проте тоді йшлося про вирубку лише кількох десятків рослин. Та на цьому  вирубка не припинилася і якщо продовжуватимуться такими темпами, то невдовзі на ній зовсім не залишиться дерев.

Більше того, активістам, які цікавляться, чи вирубка є законною один із чиновників показує саме ті документи, видані ще кілька років тому.

Цікаво, чи думають організатори цього знущання над природою над тим, що вони не лише залишають місто без «зелених легенів», але й нищать архітектурну пам’яткою, якою є замок.

zakarpatpost.net

One thought on “У Хусті нещадно нищать ліс на Замковій горі, а людям, яким це не подобається, погрожують. ФОТО

  • 25.06.2018 at 17:23
    Permalink

    Люди,перестаньте вже писати цю гидоту!!!Я теж проходила через замкову гору,коли різали ці дерева!!!Але,це дерева,які повалив буревій!!!Якщо комусь щось не подобається і Ви не в курсі реальної ситуації-то ласкаво просимо на замкову гору!!!Лопати,граблі в руки-і працюйте!!!Доречі з тих дерев,що на фото-зроблені лавочки,щоб люди йдучи на кладовище або на гору-могли відпочити!!!

Comments are closed.