Враження закарпатця від зустрічі з Катею Осадчою та зйомок програми «Світське життя»

Цими днями у Львові обирали головну красуню міста. Шоу проходило в Оперному театрі. І поки тривав конкурс, на якому побував і журналіст закарпатської газети «НЕДІЛЯ», телеведуча Катя Осадча збирала ексклюзивні зізнання зірок, присутніх на шоу.

Побачитися з нею поталанило і нам. Позувала Катя для фото не дуже охоче, вона більше була зайнята роботою – брала інтерв’ю у гостей свята та самих дівчат-учасниць і знімала програму «Світське життя».

Зокрема, Ірина Федишин розповіла їй про подорож разом із чоловіком до Індії, що там багато хто ходить вулицями в національних костюмах, що індійська кухня їй не припала до вподоби через простоту, що її вразила антисанітарія. У подарунок рідним зоряна пара привезла манго та солодощі.

Також Катя поспілкувалася з Меловіном, який входив до складу журі конкурсу краси. Костя зізнався, що поразку на Євробаченні пережив важко, але швидко відійшов. А ще наголосив, що Кіркорову його виступ сподобався. Про це йому сказав він сам. А також зізнався, що Жан Поль Готьє цікавився, чому в нього очі різного кольору, чи то лінза.

А от вокалістка гурту «KAZKA» Олександра Заріцька зізналася, що хотіла б трохи схуднути, але зайві кілограми їй взагалі не заважають.

Співачка Tayanna запевнила, що часто дотримується дієт, але любить борщ та вареники, а з усіх міст, де вона побувала з концертами, найбільш приємно вразив її Миколаїв, де артистку оточили жінки та дівчата. Загалом за словами Тетяни, на концерти приходить більше жінок, ніж чоловіків – відсотків 80.

Загалом конкурс пройшов цікаво, а Катя Осадча встигла з’ясувати багато вражаючих деталей про артистів та найгарніших дівчат Львова.

zakarpatpost.net