Закарпатець хотів зарізати зятя, захищав дочку. Потерпілий у важкому стані. Подробиці від поліції

Наразі чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Потерпілий у важкому стані.

Учора, 11 липня, близько 02:30 години ночі до поліції надійшло повідомлення про отримання ножового поранення жителем села Горбки, що на Виноградівщині, повідомляє Закарпатська поліція.

Cлідчо-оперативна група виноградівської поліції на місці події встановила, що між сімейним подружжям виник конфлікт, в який втрутився батько заявниці. 58-річний чоловік захищаючи доньку дістав складний ніж і наніс ним удар у живіт 34-річному зятю. З місця події вилучили знаряддя злочину- ніж.

Потерпілого доставили до медзакладу із проникаючим пораненням живота. Зі слів, медиків потерпілий перебуває у важкому стані.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому вже повідомили про підозру у скоєному злочині та вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу. Відповідно до санкції статті чоловікові загрожує позбавлення волі від п’яти до восьми років.

zakarpatpost.net