Три дні ужгородського дива: люди обіймають лавиці, залізні двоколісні коні поскакали. ФОТОФАКТ

Три дні Ужгород фестивалив. Кожен був цікавим і особливим. Незважаючи на дощ і вчора, й сьогодні на набережній Незалежності було людно.

Продавали багато різної їжі та алкогольних напоїв. І це далося взнаки. Дехто, причастившись «зеленим змієм», заснув прямо на лавиці. Та то й не дивно. При такому широкому асортименті спиртного «стоп кран» спрацьовує далеко не у всіх.

Тим не менше, людям було весело. Зі сцени досі лунає музика, біля сцени танцюють люди. А ярмарок триває. Багато хто спостерігає за видовищним шоу з приготування тайської локшини, дехто дегустує закарпатську самогонку, дехто – рибу та раків.

Петрівський ярмарок приємно вразив. На ньому було дійсно чимало новизни у кулінарному плані.

Також, як уже писав zakarpatpost.net, ніхто голодним звідти не пішов. Собаки-безхатченки мали можливість отримати від щедрих ужгородців пригощання у вигляді шашлику та ковбас, а безпритульні любителі спиртного – випити безкоштовного вина.

Були на фесті й такі, хто заробив собі на їжу працею, допомагаючи встановлювати альтанки, розкладувати товар.

А ще ці вихідні запам’яталися яскравим зльотом байкарів Music Avia Bike Ukraine, яких приїхало до нас дуже багато зі США, Угорщини, Німеччини, Англії, Польщі, Молдови, Білорусі, Росії та різних українських міст.

Локації вони обрали різні – і кар’єр в мікрорайоні Радванка, і стадіон «Авангард», і площу Народну, навіть аеропорт, де пройшло неймовірно яскраве авіашоу.

Також любителів мотоциклів розважали різні музичні гурти.

Але всяке диво триває лише три дні. Тож сьогодні завершення святкувань і завтра Ужгород повернеться до звичного ритму життя.

zakarpatpost.net