Суд закінчився. Стало відомо, яку міру покарання обрано для голови Перечинської РДА

Ужгородський міськрайонний суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді двох місяців тримання під вартою без можливості внесення застави.

Адвокат Олефіра просив підопічному обрати лояльний запобіжний засіб – домашній арешт, мовляв, із місця ДТП він не втікав,  у вчиненому щиро розкаюється і готовий співпрацювати зі слідством.

Прокурор же вимагав тримання вбивці під вартою. Сам Олефір просить вибачення від рідних.

 

Нагадаємо, що закарпатці обурені тим, що за кермо сів чиновник настільки п’яним, що навіть не розумів що говорить. Якщо Феміда не буде справедливою, люди обіцяли Олефіру суд Лінча.

За інформацією прес-служби прокуратури Закарпатської області раніше поголошено посадовцю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого).

Наразі ж, у зв’язку із смертю другої потерпілої, кримінальне провадження перекваліфіковано за ч.3 ст. 286 КК України – порушення правил безпеки дорожнього руху, що причинили смерть декількох осіб.

Досудове розслідування здійснює відділ слідчого управління ГУНП в Закарпатській області, під процесуальним керівництвом прокуратури області.