Цікава деталь. Голова Перечинської РДА керував авто на єврономерах

Як повідомили в поліції, Олефір на момент наїзду на жінок перебував за кермом позашляховика Jeep Cherokee на номерах словацької реєстрації. ДТП він скоїв на вул. Ужгородській у Перечині.

Нагадаємо, що сьогодні Ужгородський міськрайонний суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді двох місяців тримання під вартою без можливості внесення застави.

За інформацією прес-служби прокуратури Закарпатської області раніше поголошено посадовцю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого).

Наразі ж, у зв’язку із смертю другої потерпілої, кримінальне провадження перекваліфіковано за ч.3 ст. 286 КК України – порушення правил безпеки дорожнього руху, що причинили смерть декількох осіб.

Досудове розслідування здійснює відділ слідчого управління ГУНП в Закарпатській області, під процесуальним керівництвом прокуратури області.