В Ужгороді продають будинок за 41 мільйон гривень

Зараз в Ужгороді продається більше квартир, ніж будинків. Але на ринку нерухомості Закарпаття житла у приватному секторі теж достатньо.

За даними газети «Закарпатські оголошення», середня вартість будинків в Ужгороді та на його околицях близько мільйона гривень, залежно від площі та місця розташування, стану будівлі, наявності ремонту, комунікацій та інших чинників.

Однак є житло і дорожче.

Наприклад, триповерховий дім на 7 кімнат з басейном та гаражем у елітному районі Ужгорода продається за 5 мільйонів 217 тисяч гривень, двоповерховий п’ятикімнатний будинок площею 474.10 метрів квадратних на кордоні зі Словаччиною коштує 6 мільйонів 30 тисяч гривень, двоповерховий п’ятикімнатний будинок площею 300 метрів квадратних, розташований на ділянці площею 1400 соток у елітному районі міста з ландшафтним дизайном, гаражем на 2 автомобілі – 10 мільйонів гривень, а вілла біля Ужгорода на 11 кімнат площею 800 метрів квадратних із озером та басейном  –  41 мільйон гривень.

Цікаво, що як розповіли у газеті «Закарпатські оголошення» ціни у селах, розташованих біля Ужгорода майже не відрізняються від вартості будинків у самому місті, а деколи є навіть вищими ніж у обласному центрі Закарпаття.

zakarpatpost.net