В Ужгороді продають квартиру за 5 мільйонів

Зараз, у розпал літа, не всі закарпатці їдуть на відпочинок. Дехто активно займається будівництвом, а хтось – продає житло, аби переїхати в інше.

Отже, на ринку нерухомості Ужгорода та Закарпаття вибір квартир та будинків надзвичайно великий.

За даними газети «Закарпатські оголошення» найдорожчу з однокімнатних квартир біля «Білочки» продають  за 1 мільйон 196  тисяч гривень.

Двокімнатну на Тельмана пропонують придбати за 416 тисяч, на Грушевського – за 576 тисяч, на проспекті Свободи – за 572 тисячі, на Легоцького – за 624 тисячі, двоярусну з видом на річку майже за 5 мільйонів гривень.

Трикімнатну – у районі Боздорського парку – за 754 тисячі гривень, на Лавріщевіа – за 650 тисяч, на Фединця за 2 мільйони 250 тисяч, на Собранецькій – за 2 мільйони 100 тисяч, на Ракоці – за 3 мільйони гривень.

Чотирикімнатну в колишньому будинку обкому можна придбати за 2 мільйони 80 тисяч, на Собранецькій – за 2 мільйони 100 тисяч.

Загалом як розповіли у газеті «Закарпатські оголошення» пропозицій дуже багато і на вартість нерухомості в Ужгороді впливає не лише розташування, але й стан квартири, наявність комунікацій, близькість до зупинок та багато інших чинників.

zakarpatpost.net