Гороскоп на тиждень. 23 – 29 липня 2018 року. Здоров’я, любов, гроші

Ці дні сприятливі для будь-яких починань, чи то перестановка меблів у квартирі, чи курсів підвищення кваліфікації.

Справа, розпочата зараз, приречене на успіх. 27 липня – повний місяць. Будь-які серйозні проблеми і питання в цей день краще вирішувати самостійно. Не слухайте порад, які вам будуть намагатися дати. Думайте самі і максимально прислухайтеся до інтуїції. Настав час для зміцнення стосунків із родиною та близькими родичами. Не всім це легко дасться, але потрібно намагатися. Пройшовши через усі випробування, конфлікти і сварки, ви все ж прийдете до перемир’я у власній родині.

ОВЕН

У цей період ви можете робити почати щось нове, сформувати позитивну звичку. Зараз корисно заводити нових друзів. Не відмовляйтеся ні від одного запрошення, яке будете отримувати. Вас чекає несподівана зустріч, будьте напоготові. Якщо ви досі не знайшли кохання, то удача посміхнеться вам, якщо ж маєте родину, то забезпечений легкий флірт. У всякому разі, в коханні вам точно таланитиме.

ТІЛЕЦЬ

Безліч дрібних справ чекає вас в найближчі дні. Вони будуть неважкими, але занепокоєння принесуть чимале. Будьте обережні, особливо на дорозі. Зараз важливо робити добрі справи. Все, що не зробите, повернеться до вас сповна! Особливо вашої допомоги чекають батьки. Можете отримати несподівані прибутки. Використайте гроші на себе, зробіть для себе приємність, відправтеся на шопінг. Нова одежа чи смачна їжа неодмінно піднімуть настрій.

БЛИЗНЮКИ

У вас буде шанс допомогти оточуючим людям. Використовувати його чи ні – вирішувати вам. Плануйте важливі справи. Велика ймовірність, що все пройде успішно. З грошима поки буде туго, і вам доведеться затягнути паски. Не переживайте, це ненадовго. Відкладіть витрати. Річ, яка вам сподобалася, трохи зачекає. Невдовзі отримаєте приємний фінансовий бонус. У коханні без особливих сплесків, але стосунки будуть гармонійними.

РАК
Щоб довести деякі справи до логічного завершення, знадобиться терпіння. Утім ви великі трудоголіки і впораєтеся з усіма випробуваннями. У колективі тримайте язика за зубами, не вмішуйтеся в конфлікти, не намагайтеся помирити ворогуючі сторони, бо залишитесь крайніми.  Несолодко доведеться тим Ракам, кого мучать мігрені або болі в шлунку. Проводьте якомога більше часу на свіжому повітрі – вам стане легше!

ЛЕВ

Можуть зіпсуватися стосунки відразу з декількома людьми. Відновити їх вийде не відразу. Кар’єрне зростання також поки не передбачається, навпаки, залишиться багато невирішених питань. Із витратами теж варто зачекати, несподіваних прибутків не буде. Зате порадує кохана людина: подарує подарунок або влаштує романтичний вечір. Проведіть вихідні разом, найкраще десь якомога далі від цивілізації.

 ДІВА

Багато часу доведеться приділити домашнім справам. Зате в кінці тижня ви з чистим серцем порадієте своїм успіхам, будьте обережні з людьми, що пропонують допомогу. Можливо, вони роблять це нещиро. І не беріть грошей в борг: віддати їх ви зможете дуже нескоро. Шопінги та далекі поїздки краще відкласти. Але відпочити можна і недалеко від домівки, поруч – чудові краєвиди. Навіть у стінах власного житла можете розслабитись і трохи відсторонитися від світу.

ТЕРЕЗИ

Зірки радять вам робити подарунки навколишнім, нехай навіть вони будуть символічними. А ось вам презентів чекати не варто. У відносинах з коханою може початися холод, а з батьками – нерозуміння. Терезів-батьків порадують діти: буде знайдено порозуміння з ними. Працювати на цьому тижні доведеться багато, а от із грошовими надходженнями доведеться трохи зачекати. Але недовго. На наступний тиждень гроші самі потечуть до вас рікою.

СКОРПІОН

Питання, над якими ви давно ламали голову, отримають прості відповіді. Допоможуть люди, від яких ви допомоги не чекали. Вдалими можуть бути великі покупки на зразок машини. Також ці дні сприятливі для укладання будь-яких угод. Тільки уважно перераховуйте гроші! На особистому фронті вам теж пофортунить. Можете зав’язати і корисні, і приємні знайомства, які потім можуть перерости у щось більше, ніж звичайний флірт.

СТРІЛЕЦЬ

Спокій вам зберегти не вдасться: дратувати буде буквально все! Головне – тримати себе в руках на роботі. Стрільці-одинаки зараз повинні бути особливо уважними: десь неподалік знаходиться ваша доля. Будьте на висоті в ці дні, щоб вас неодмінно помітили. У фінансовому плані у вас буде все добре. Можете собі дозволити приємні покупки, навіть досить дорого вартісні. Зробіть і для інших приємний сюрприз. Оточуючих порадує навіть найменший сувенір.

КОЗЕРІГ

Не звертайте уваги на дрібниці. Краще зосередьтеся на дійсно важливих речах. Може почати підводити здоров’я у близьких родичів. Не пропустіть цей момент. Вам доведеться перемкнути всю свою увагу на них. Відволіктися від рутини допоможуть дачні клопоти. У стосунках із близькою людиною на вас очікує повне порозуміння.

ВОДОЛІЙ

Це – золота для вас пора. Будь-які експерименти в ці дні заохочуються! Не бійтеся робити те, чого раніше боялися. Не виключено, що нагадають про себе старі знайомі. Будьте обережні з ними, колишні стосунки краще не починати знову. Не всі друзі з минулого були друзями насправді. Будні будуть не настільки насиченими, як вихідні. Проведіть їх людиною, яка вам близька. Душевне спілкування і романтичний настрій принесуть неабияке задоволення. Поїздка на природу буде дуже вдалою.

РИБИ

Працювати доведеться більше, ніж зазвичай. Зате ваша праця принесе плоди! Серед ваших союзників можуть виявитися впливові люди. Просіть у них, що хочете, і не прогадаєте. Вихідні краще проводити в оточенні близьких людей. Вони допоможуть відпочити і набратися енергії. Зачекайте лише з витратами. Вам дуже хочеться багато чого накупити, але не тепер. Уже незабаром зможете реалізувати всі плани і вони виявляться успішними.

zakarpatpost.net