Як чотиринога жінка змогла стати зіркою і народити сімох дітей

Циркова зірка Жозефіна Корбін мала дві пари репродуктивних органів. Займатися сексом вона полюбляла через правий набір, а за допомогою лівого успішно виносила кількох дітей.

12 травня 1868 року в американському штаті Теннессі на світ з’явилася дівчинка з подвоєним тазом, чотирма ногами і двома вагінами. Дві праві ноги Міртл належали її паразитному близнюкові – така аномалія трапляється через поглинання одного зародка іншим, пише was.media.

Дівчинка, яку назвали Жозефіна Міртл Корбін, стала медичною сенсацією. Журналісти регулярно повідомляли про здоров’я дитини. Як для своєї аномальної будови вона розвивалася нормально.

Як стати зіркою

З чотирьох років батько почав возити дитину ярмарками і балаганами, а в 14 Міртл уклала угоду з «Цирком Барнума і Бейлі» – найкращим тогочасним продюсерським проектом. В шоу виступали циркові артисти, дресировані звірі, люди-гіганти і карлики-близнюки, «людина з собачою мордою», «жінка зі слонячими ногами» і «сім довговолосих сестер Сазерленд».

На рекламних плакатах Корбін зображали в запальному танці. Імпресаріо брехали публіці: менші кінцівки не були повністю функціональними, крім того, через вивернуту стопу крайньої правої ноги Міртл ледве ходила навіть на основних.

Фізична вада Жозефіни приносила їй хороші гроші – $450 на тиждень. Для порівняння: «дівчинка-верблюд» з вивернутими колінами отримувала $200. Середній американець про такі доходи і не мріяв: зарплата робітника становила $13 на тиждень, костюм коштував $10, квиток в оперу Сан-Франциско – $1.

Слава Міртл гриміла по всій країні і породила безліч чотириногих артистів-імітаторів.

Artisti frIk-shou
Артисти фрік-шоу: «жінка зі слонячими ногами» Фанні Міллс, «хлопчик з псячою мордою» Федір Євтихієв, «дівчинка-верблюд» Елла Харпер
Один чоловік на двох

В 19 років Міртл вийшла заміж за студента-медика Джеймса Клінтона Бікнелла. З його боку це не був шлюб з розрахунку – після весілля дівчина перестала виступати.

За кілька місяців після заміжжя місіс Бікнелл звернулася до лікаря: припинилася менструація, почалася блювота, боліло в лівому боці. Діагноз був приголомшливий – вагітність. Ембріон розвивався в лівій матці, хоча для інтимних зносин жінка практично завжди використовувала правий набір органів.

Подія знову привернула до Міртл увагу медичних журналів. Бікнелл називали «дуже розумною» і «витонченої жінкою з хорошим музичним смаком». Наголошували, що у неї привабливе обличчя і нормальний фізичний розвиток, який дозволяє виконувати всі домашні обов’язки.

Myrtle_Corbin_with_husband_and_daughter
Міртл Корбін з чоловіком і донькою. Фото: findagrave.com

Мати, бабуся, зірка

Перша вагітність проходила з ускладненнями, і її довелося перервати. Через три роки Міртл зважилася на другу спробу і народила здорову дівчинку. Всього у неї було семеро дітей, четверо з яких дожили до свідомого віку.

Коли діти підросли, Бікнелл повернулася на сцену. Через два десятка років після першого успіху вона знову була сенсацією. В 57 років жінка стала бабусею, а в 60 померла від стрептококової інфекції, що потрапила в рану на крайній правій нозі.

Джеймс Клінтон Бікнелл пережив дружину на 18 років.

zakarpatpost.net