Гороскоп на тиждень. 6 – 12 серпня 2018 року. Здоров’я, кохання, гроші

Другий тиждень серпня обіцяє бути дуже гарячим періодом.

Збавте напругу на роботі, якщо відчуваєте хронічну втому. Намагайтеся не перенапружуватися, не нервувати через дрібниці. Для повної гармонії і спокою в цей час особливо важливо близьке спілкування з рідними людьми. Душевні розмови, сімейні посиденьки додадуть вам сил і допоможуть впоратися з негативними емоціями. Період подарує кілька днів, які ідеально підходять для початку якоїсь важливої справи. Не пропустіть можливість заявити про себе, продемонструвати свої таланти. Пам’ятайте, що будь-який ризик повинен бути виправданий – уникайте авантюр і ретельно продумувати будь-які дії.

ОВЕН

Прекрасний тиждень для реалізації нових ідей, але тільки бажання прийти до мети має бути дуже сильним. Інтуїція буде загострена, завдяки чому багато питань стануть вирішуватися легко і швидко. У середу і четвер добре працювати з інформацією, вчитися чомусь новому, займатися творчістю. Субота підходить для зустрічей з друзями, а неділя – для відпочинку на природі.

ТІЛЕЦЬ

Період гарний для угод з нерухомістю та будь-якими покупками-продажами. Тим, хто володіє своїм бізнесом, зірки обіцяють прибуток. У плані здоров’я – бережіть спину і суглоби. Постарайтеся максимально звільнити себе від фізичних навантажень. Зараз вам потрібно відпочити. На любовному фронті на вас чекає багато цікавих, романтичних і навіть корисних знайомств. Ловіть удачу за хвіст.

БЛИЗНЮКИ

Цей тиждень чудово підходить для роботи з інформацією, будь-якої інтелектуальної діяльності та обміну досвідом. Все, що виконується щиро і направлено на творення, матиме успіх. Сприятливими будуть і короткострокові поїздки та подорожі. Контакти, які зав’яжуться сьогодні, виявляться дуже корисними. Із близькими людьми також знайдіть можливість побути разом. Ви їм потрібні, вони вас люблять.

РАК

Уміння з гумором ставитися до життєвих проблем дуже стане в нагоді вам зараз. Труднощі будуть, але ви зможете їх залагодити. Головне – не зациклюйтеся! Можливо, у вас попросять в борг значну суму ненадійні люди. Відмовити їм буде складно, але необхідно. Адже гроші потім вони вам навряд чи повернуть. Займіться своїм здоров’ям, ви пере виснажені роботою, потрібно добре нарешті виспатись і відпочити. Час брати відпустку і відправлятися на далекі моря.

ЛЕВ

Якщо будете налаштовані альтруїстично, удача виявиться на вашому боці. Початок тижня вимагатиме від вас прояву гнучкості і тактовності. Постарайтеся тримати свою думку при собі і не нав’язувати її кому б то не було. Не допускайте сварок з близькими та рідними людьми: помиритися і відновити колишню довіру буде непросто. Вгамуйте свій запальний норов, зараз не час для з’ясовування стосунків. Краще подумайте про спільний відпочинок із рідними, це всім буде лише на користь.

ДІВА

Ідеальний час для початку нових проектів. Відпочивши, ви отримали новий заряд енергії і зараз готові хоч гори звернути. Не дивуйтеся і не відмовляйтеся, якщо начальство запропонує вам щось нове – отримаєте за це потім хорошу премію. Для здоров’я пийте більше води: Дівам зараз це необхідно. Їжте багато овочів та фруктів, така їжа допоможе почуватися у відмінній формі, адже перед вами багато роботи.

ТЕРЕЗИ

Планети на цьому тижні сприяють проведенню ділових переговорів і підписанню важливих документів. У понеділок і у вівторок особливо буде нескладно досягти взаєморозуміння з будь-якими людьми. Будьте відкриті новому досвіду. У суботу наведіть порядок в домі. Викиньте ті речі, які викликають у вас негативні спогади і асоціації. Неділю найкраще провести в лісі. Там тепер і свіжо, і цікаво, і дуже затишно.

СКОРПІОН

Знизьте набраний в минулому місяці темп роботи. В іншому випадку у вас просто не вистачить сил, адже спокій вже давно вам тільки сниться. Частіше бувайте на свіжому повітрі. Це не тільки допоможе підняти настрій, але і буде корисно для здоров’я. До речі, не зайвим буде перевірити серце. Висипайтеся і пам’ятайте, що відпочинок потрібен організму, ви не робот, а жива людина. Тому вихідні плануйте присвятити лише розслаблюючим процедурам і любовним втіхам. Благо, що залицяльників у вас завжди багато.

СТРІЛЕЦЬ

Намагайтеся думати тільки в позитивному ключі, оскільки все, що ви на цьому тижні побажаєте, незабаром знайде реальне втілення. Не брешіть і вам не брехатимуть. Фінансові питання вдасться вирішити швидко і результативно. Можете здійснити багато корисних покупок. Всі вони будуть вигідними.  Субота – прекрасна пора для початку відпустки або подорожі.

КОЗЕРІГ

Вам так і хочеться, щоб хтось вирішив за вас всі питання, розібрався з проблемами. На жаль, найближчим часом доведеться розраховувати тільки на себе. Будьте готові до того, що друзям може знадобитися ваша допомога. Ви в силах її надати, тому не залишайтеся осторонь від їхніх проблем. Фінансове становище нарешті покращиться. З грошима можна подумати і про відпочинок. Поїздки видадуться дуже цікавими, тому сміливо вирушайте у подорожі.

ВОДОЛІЙ

Для Водоліїв на цьому тижні настає час активних дій. Все, що ви отримаєте зараз, обов’язково стане в нагоді в найближчому майбутньому, навіть якщо спершу вам буде здаватися, що це не так. Поступово всі справи починають налагоджуватися. Добре починати курс оздоровчих процедур, зайнятися власною зовнішністю, відвідати СПА салон, перукарню, зайнятися очищенням організму. Проявляйте щедрість і альтруїзм. Якщо є можливість, проведіть час на природі, біля води.

РИБИ

Уважно обмірковуйте слова, перш ніж вимовити їх уголос. Пам’ятайте, потім їх вже не повернути. Дачними роботами в цей період вам краще не займатися: можуть виникнути проблеми зі здоров’ям. Перекладіть їх на родичів, а самі відпочиньте на ділянці під теплим літнім сонечком. Можете зайнятися покупками, усі придбані речі неодмінно згодяться вам у майбутньому. Знайомства обіцяють перерости у тривалі щирі стосунки.

zakarpatpost.net