АНОНС. Як зарядка для обличчя та здоровий спосіб життя омолоджують шкіру

 Чому наша шкіра відображає те, що ми з’їли

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Кожному хочеться бути гарним. Та якщо недоліки тіла можна приховати під одягом, то обличчя навіть замасковане макіяжем, може видати вік людини, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Причиною невдоволення собою у багатьох є зморшки, які з’являються з віком. Тому й не дивно, що зараз активно пропагуються різні засоби для їхнього розгладжування. Але така терапія коштує, як правило, дорого.

Однак є засіб, який допомагає їх позбутись абсолютно доступним кожному шляхом – за допомогою спеціальних вправ.

Більше про це знає тренер з фейсфітнесу, людина, яка на собі перевірила гімнастику для обличчя і тепер навчає її азів інших – Світлана САМСОНОВА.

Тож сьогодні у прес-центрі газети «Неділя Закарпатські новини» під час наших «Недільних бесід» ми говорили про молодість і красу, зарядку для збереження  вроди, лікувальну гімнастику та багато іншого.

— Як виникла ідея зайнятися таким незвичним видом зарядки?

— Зараз дуже багато людей своє хобі перетворюють на професію. У мене вийшло так само. Почала займатися своїм обличчям – це мене дуже захопило. А коли побачила результати, вирішила спробувати навчати цього інших.

— А де ви дізналися про гімнастику для обличчя, адже для Закарпаття фейсфітнес є чимось новим…

— У Інтернеті.  Там можна знайти багато корисної і цікавої інформації. Я натрапила на профіль дівчини, яка розповідала про це. Почала шукати більше, захопилася. Відшукала багато різних методик, на собі випробувала, зрозуміла, у яких є які недоліки, які переваги, вибрала найкращі і найефективніші й почала працювати.

Чи дійсно може фейсфітнес допомогти розгладити зморшки? Скільки часу має займати зарядка? Коли можна помітити перший позитивний ефект? А що саме робити з шиєю, адже відомо, що вона дійсно найбільше видає вік людини?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 10 серпня.

zakarpatpost.net