Гороскоп на 16 серпня 2018 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні гороскоп віщує дуже нестабільний в емоційному плані день, що може принести вам чимало несподіванок і сюрпризів.

Протягом дня періоди спокою можуть несподівано змінюватися бурхливою діяльністю.

Можливі різкі перепади настрою і навіть дивні почуття і бажання. Зате відмінний день для любові і романтики. Почуття обіцяють бути особливо сильними і яскравими, а на перший план вийде не логіка, а інтуїція, якій сміливо можна довіряти.

ОВЕН

Сьогодні в справах Овна може знадобитися зробити крок назад для того, щоб просунутися далі. Нехай навіть з боку його дії будуть схожі на відступ – іноді краще тимчасово відступити, ніж роками стукати в зачинені двері. Зірки гороскопу обіцяють, що здача позицій не матиме нічого спільного з втечею, скоріше – з тимчасовим перепочинком у війні, результат якої не ясний. У Овна буде ще багато можливостей піти в контратаку і вирватися вперед!

ТІЛЕЦЬ

Сьогодні Тельця чекає інформаційний колапс: він має шанс зіткнутися з суперечливою інформацією з якогось питання. Можливо, перед ним буде поставлено відразу кілька суперечать завдань або ж вступні з цих завдань будуть заплутаними. У будь-якому випадку, Тельцю доведеться самому розбиратися на ходу, що треба робити. Якщо йому це вдасться, він запрацює в очах оточуючих додаткові бали.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні Близнюкам може надійти досить приваблива пропозиція, проте їм не варто відразу ж на неї погоджуватися! Зірки гороскопу кажуть, що не виключений підступ: Близнюків можуть спокушати свідомо нездійсненними умовами, описуючи райські кущі там, де на ділі зростає лише чортополох. Іншими словами, їм варто бути недовірливішими і уважнішими, ніж зазвичай, в повній відповідності з прислів’ям: «Не все те золото, що блищить».

РАК

Сьогодні  протягом дня плани Рака здатні різко змінитися. Можливо, це станеться через незалежні від нього причини, а може, в цьому буде винен він сам. Так чи інакше, ситуація вимагатиме від нього пристосовуватися до мінливих обставин і міркувати на ходу. Якщо Раку це вдасться, він будь-які зміни зуміє обернути на свою користь! Головне – не впасти в ступор від несподіванки, коли заплановані, майже вирішені справи раптом почнуть давати збій.

ЛЕВ

Сьогодні весь день Лев здатний відчувати себе сонною мухою. І займатися справами з такою ж ефективністю. День схиляє його до апатії і небажання займатися навіть найпростішою роботою. Втім, Льву варто прийняти ситуацію, як є: його організму і мозку потрібен перепочинок, і противитися цьому не варто. Зробивши собі невелику поблажку, Лев з надлишком компенсує це трудовим ентузіазмом в наступні дні.

ДІВА

Сьогодні – день, коли в будь-яких справах Діва може ризикнути, якщо назріла така необхідність. Адже іноді ризик – благородна справа! Правда, зірки гороскопу попереджають Діву, що ризик повинен бути продуманим і осмисленим. Удача буде прихильна до тих, хто не стане занадто нею зловживати і здатний підстрахуватися. Одним словом, на Фортуну сподівайся, а сам не зівай! Керуючись цією формулою, Діва може розраховувати на виграш.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні день наділяє Терези величезним потенціалом! Завдяки своїй енергії, комунікабельності і пробивним здібностям, вони мають всі шанси домогтися успіху практично в будь-якій сфері. Головне – не метушитися і не намагатися взятися за все справи відразу, хоча ситуація буде їх до цього схиляти. Секрет успіху Терезів простий: він криється в їх умінні вибрати з десятків справ найперспективнішу і, не звертаючи увагу на інші, довести її до кінця.

 СКОРПІОН

Сьогодні схильні до ризику і здорових авантюр Скорпіони можуть тріумфувати – це їх день! Безумовно, будь-який ризикований крок повинен бути прорахований, однак ніяка теорія все одно не врахує всіх факторів, а діяти колись треба! Втім, зірки гороскопу пропонують ризикнути тим Скорпіонам, які вже зважилися на це, і почати діяти для них – лише питання часу. Для інших же день просто буде відрізнятися деякою непередбачуваністю.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні в справах Стрільця настає переломний момент! Зовсім скоро для нього відкриються нові горизонти і нові дороги. Однак зміни в його житті відбудуться, тільки якщо Стрілець сам прагне до них, готовий ризикнути і не збирається сидіти, склавши руки. У цьому випадку йому можна подумати про такі глобальні кроки, як нова робота або зміна місця проживання. Не бійтеся експериментувати, адже час іде, а життя не стоїть на місці!

КОЗЕРІГ

Сьогодні Козерогові може несподівано представитися щаслива можливість, яку він чекав уже давно! Завдяки їй він здатний здійснити якісь свої плани. Однак зірки гороскопу попереджають Козерога, що щасливий шанс не буде залучати до себе його увагу і бити в усі дзвони. Козеріг повинен уважно прислухатися до того, що відбувається навколо, інакше він пройде мимо своєї удачі, так нічого й не помітивши.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні, ймовірно, протягом дня Водолію доведеться займатися зовсім не властивими йому справами. Можливо, йому буде необхідно взятися за нову, незвичну ділянку робіт або ж виною тому буде суєта і порушення планів. Так чи інакше, Водолію в якийсь момент доведеться вирішувати питання, що знаходяться поза його компетенцією, і імпровізувати на ходу. Ця подія внесе різноманітність в життя Водолія і може навіть здатися йому кумедною.

РИБИ

Сьогодні сприятливий день для того, щоб Риби присвятили його думкам про кар’єру або навіть почали здійснювати в цьому напрямку конкретні кроки. Якщо у них є план просування вперед, є сенс взятися за нього прямо нині! Якщо ж плану немає, Рибам варто подумати про нього ближче до вечора, вдома. У робочих же стінах їм треба тримати руку на пульсі подій – може представитися несподіваний шанс показати оточуючим, на що вони здатні.

zakarpatpost.net