Чи знаєте ви, де в Ужгороді знаходяться кладовище машин?

В Ужгороді є багато кладовищ, розташованих у різних частинах міста. Деякі з них уже давно не діючі, а на деяких досі проводяться поховання. Кожен із цих цвинтарів має свою історію, але один із них – особливий.

Мова йде про кладовище машин.

Виявляється, є столиці Закарпаття є навіть таке.

Насправді – це досить велика територія навпроти залізничного вокзалу. На ній можна побачити кілька старих, вкритих іржею автомобілів. Уже багато років вони там простоюють і навіть забули, що таке ужгородські вулиці. Ніхто на них не їздить, не ремонтує, не заправляє бензином. У одній з вантажівок є ще й сидіння, а іншу поступово почали розбирати на металобрухт, познімавши з неї кузов та інші металеві частини.

Загалом територія, де знаходиться залізний цвинтар, зовсім не є окрасою міста, як і поруч ділянка з приватними будинками. Коли будувався залізничний вокзал. Там хотіли зробити торговий центр, але чомусь досягти компромісу із жильцями не вдалося. Тож аби ця площа не псувала вигляд нового гарного вокзалу, її оточили огорожею.

Тож територію і досі до ладу так ніхто й не привів і вона нагадує звалище. Там багато сміття, різного непотребу. Про цю проблему Ужгорода неодноразово писав zakarpatpost.net.

Найбільша неприємність в тому, що розташована вона неподалік від головних транспортних воріт Закарпаття. Тож сумно, що такі трущоби квартирують прямо біля місця, яке першим бачать наші гості.

zakarpatpost.net