Магічна вісімка? Стало відомо, скільки в Ужгороді завтра одружиться пар

На завтра в Ужгороді відзначається справжній весільній бум. Три вісімки, що символізують знак безкінечності (18.08.2018) вважається вдалим числом для укладення шлюбу.

Як повідомила газеті «Неділя Закарпатські новини» головний спеціаліст відділу державної реєстрації актів цивільного стану Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області Ольга Ярема, в Ужгороді завтра  одружиться 57 пар (62 – в Закарпатті).

Для прикладу 8 серпня на рушничок щастя стали лише 28 пар.

Утім вакантною ще залишається дата 28 серпня. У цей день планують узаконити стосунки 27 пар.

Але якщо ви плануєте  узаконювати стосунки в інші дні, це також не проблема, адже на благополуччя сім’ї усе ж більше впливають не самі числа, а характери двох людей, які вирішили жити разом.

А для тих, хто ще шукає пару, маємо приємну новину. Познайомитися з майбутнім партнером можна через рубрику «Клуб знайомств» у газеті «Закарпатські оголошення». За 18 років існування «Клуб знайомств» поєднав долі вже десятків тисяч наших земляків. Про це свідчать листи з подяками від тих, кому газета допомогла знайти близьких людей та справжнє сімейне щастя.

zakarpatpost.net