На підтримку травмованої комунальниками Аніти Білей пройшов благодійний концерт

Учора в Закарпатській обласній філармонії пройшов благодійний концерт на підтримку травмованої два роки тому школярки Аніти Білей.

Тоді на дівчинку впало дерево, яке обрізали комунальники. На щастя, після важких травм вона вижила, одна їй довелося перенести вже майже 30 операцій і все одно нога не є повноцінною. Аніта потребує подальшого лікування, на яке мамі не вистачає грошей. Зараз її права нога у жахливому стані і коротша від лівої на 10 сантиметрів. Попереду – важлива операція в Києві.

Тому троє волонтерів Власта Негря, Мирослава Копинець та Катерина Легерда об’єдналися, аби спільно допомогти 13-річній ужгородці.

До них долучилися ужгородські артисти та інші небайдужі закарпатці і вчора в обласній філармонії пройшов яскравий та незабутній концерт на підтримку дівчинки.

На жаль, за трагедію так ніхто й не поніс відповідальності, ті, хто скалічив дитину досі на волі. Хоч двом працівникам КП «Ужагромікс» і оголошено підозру, та розслідування досі так і не закінчилося і навряд чи покарають справді винних.

Фото Roman Visovan

zakarpatpost.net