Гороскоп на тиждень. 20 – 26 серпня 2018 року. Здоров’я, любов, гроші

Настає час змін і рішучих кроків. Планети сприятимуть початку нових справ і активній реорганізації старих. Зараз можна сміливо заводити нові знайомства, налагоджувати зв’язки, збирати команду для якоїсь справи. Вихідні дні – час, коли можна і потрібно підштовхувати своє життя вперед, назустріч новим звершенням, але тільки за умови, що в наявності вже є певний стартовий майданчик. Крім того, гороскоп радить  бути уважними,звертати увагу на дрібниці, адже наше життя складається саме з них. Успішними можуть виявитися мандрівки на лоно природи.

ОВЕН

Овнам необхідно зберігати емоційну рівновагу, не дозволяти собі бути дратівливими і агресивними, не вступати в конфлікти. Якщо відчуєте, що поганий настрій спіткало вас, краще відчуйте, проведіть медитацію або прийміть розслаблюючу ванну. Слідкуйте не тільки за тим, що ви говорите, але і як.

ТІЛЕЦЬ

Складними і майже нездійсненними будуть здаватися вам доручення від начальства. Це тільки видимість, не панікуйте! Ви впораєтеся з ними в найкоротші терміни. Поїздка, яку ви давно планували, на жаль, знову буде під загрозою зриву. Задумайтесь: чи варто її взагалі здійснювати? Час корисний для домашньої роботи. Можете майструвати, куховарити, займатися прибиранням – усе вийде дуже добре і якісно. Страви будуть смачними, вироби довершеними.

БЛИЗНЮКИ

Проведіть тиждень в компанії близьких по духу людей. Діючи поодинці, без підтримки, ви навряд чи зумієте досягти великих результатів. Будьте ґрунтовні і неквапливі. Ретельно продумуйте кожен крок. Приймаючи рішення, зважуйте всі «за» і «проти». На вихідних не зловживайте алкоголем і гострою їжею. Найкраще буде відправитися кудись на відкриту місцевість, можна до води.

РАК

На вас чекає дуже вдалий період, а головне – дуже приємний сюрприз – суттєве поповнення бюджету. Прийшов час здійснення бажань! Настрій буде не робочий, тому навіть не намагайтеся братися за серйозні завдання. Проведіть час з користю для себе: займіться улюбленою справою, спілкуйтеся з друзями. Якщо немає можливості взяти відпустку. То хоча б вихідні проведіть  не в тісній квартирі, а десь серед дикої природи, єдність із нею для вас дуже корисна.

ЛЕВ

Постарайтеся оточити себе тишею і спокоєм. Левам на цьому тижні необхідно відновити витрачені сили. По можливості намагайтеся не перенапружуватися, працювати понад міру. Якщо ви перебуваєте кимось посварився, виступите ініціатором примирення. Субота і неділя підходять для спілкування з представниками старшого покоління і дітьми. Будьте щедрими на вияви любові і кохані люди віддячать вам за тепло сторицею.

ДІВА

В кінці робочого тижня можете сміливо очікувати надходження грошових коштів. Воно буде несподіваним для вас і дуже потрібним – роздайте борги, що накопичилися. Дуже приємними будуть вихідні. Ви проведете їх тихо і спокійно, з коханими і близькими людьми. Цінуйте цей час! Займіться чимось таким, що зможе вас надихати і в інші періоди. Можете спробувати себе у малюванні, чи у поезії, танцювати під приємну музику. Хочете романтики? Запаліть свічку і насолоджуйтесь.

ТЕРЕЗИ

На цьому тижні Терезам небажано починати нові справи і взагалі займатися якимись важливими питаннями. Уникайте стресових ситуацій. Пам’ятайте, що ваш настрій залежить тільки від вас. Не спокушайтеся на участь в авантюрах – ризикуєте сильно пошкодувати про це. Не варто перенавантажувати організм, дотримуйтесь помірність у всьому. Переосмисліть свої дії протягом останніх кількох років і ви знайдете відповіді на питання, які вас давно хвилювали.

СКОРПІОН

Пора поглянути правді в очі: у більшості проблем, які вас зараз терзають, винні ви самі. Перестаньте звинувачувати оточуючих, помиріться з ними. Будьте напоготові на роботі: ваші супротивники відступати не збираються. Розслабитися можна буде в кінці тижня: вас чекає дорогоцінний відпочинок. Добре, якщо зможете кудись поїхати. Вам треба  подорожувати, бувати на лоні природи. Там ви отримаєте найвищу насолоду, про яку ви вже так давно мріяли. Тіштеся спогляданням природи.

СТРІЛЕЦЬ

Не робіть те, що робити не хочеться. Не мотивируйте себе словами «треба» і «повинен». Цей тиждень ідеально підходять для занять творчістю. Вихідні дні проведіть в компанії друзів або рідних. Вдалими виявляться будь-які комерційні справи, фінансові операції. Можна робити великі покупки. Зірки радять присвятити цей день веселощам. Можете одягнути щось яскраве і прогулятися, або розіграти друзів і весело разом із ними посміятися. Створіть собі самі нову пригоду. Це підніме настрій і вам, і оточуючим. Ваш сміх буде заразним.

КОЗЕРІГ

Не дуже простим виявиться для вас цей тиждень. В особистих стосунках можливе нерозуміння, в робочих – конфліктні ситуації. Зараз найкраще звести до мінімуму будь-яке спілкування. Побудьте трохи на самоті. Зовсім скоро ви відчуєте новий приплив сил, і вам стане набагато легше. Присвятіть більше часу спілкуванню з дітьми, ви про них геть забули, а вони прагнуть вашої уваги.

ВОДОЛІЙ

Гороскоп радить присвятити вільний час улюбленому заняттю або хобі. Найбільш плідна пора – до обіду. У понеділок і вівторок небажано їхати далеко від дому. Відмовтеся від порожніх розмов і відвідування світських заходів. Авантюри категорично протипоказані – треба ретельно продумувати кожен свій крок. Бережіть шлунок – не їжте жирну їжу. Однак інформація, отримана в ці вихідні, може виявитися доленосною і змінити не тільки ваші погляди, але й плани. Можете отримати неочікувані гроші.

РИБИ

Вам варто бути м’якшими і лояльнішими. Перш за все, по відношенню до вашого обранця. Це допоможе уникнути сварок і образ. На роботі можете стати ідейним натхненником і опинитися в центрі подій. Навіть якщо ви до цього не звикли, що не пасуйте. Просто насолоджуйтеся увагою. Доля щедро нагородить вас за працьовитість. Скористайтеся шансом. Він може з’явитися цілковито несподівано, навіть через Інтернет.

zakarpatpost.net