АНОНС. Закарпатці не підозрювали, що купили квартиру разом з інвалідом

Обкладинка свіжого номера газети «ПОРАДИ»

Коли ми купили нову квартиру, навіть не підозрювали що там на нас чекає. Господиня була дуже відвертою – розповідала про всі подробиці. Тут воно поставила новий кран, недавно перекрили дах, але не встигли замінити вікно. У цій кімнаті паркет, а в цій – треба б ще замінити три дошки на підлозі. Чесно кажучи, нам дуже імпонувала така її щирість, пише популярна на Закарпатті газета «ПОРАДИ».

Квартира нам подобалася – вона була такою сонячною. Але, разом з тим, у спекотні дні переживати спеку нам не загрожувало. Під вікнами – якраз на рівні нашого другого поверху – росли липи. Та й краєвид тут був чудовий.

А другий поверх – це теж безперечний плюс у покупці будь-якого житла. А ще два балкони виходили на різні боки, тож ми могли споглядати і трасу, і ліс, який ріс неподалік. Це була просто мрія, а не квартира. А ці кілька неполадок, які треба було дотягнути, видавалися нам просто дрібницями.

Господиня попросила ще трохи часу – для того, щоб перевезти меблі. Звичайно, ми з чоловіком дружно погодилися, що почекаємо. Через два тижні вона вручить нам ключі. Приблизно стільки ж мали забрати клопоти із паперовими справами щодо квартири. Тому все складалося ніби якнайкраще.

Нарешті господиня вручила нам ключі. Але попросила можливості ще кілька днів пожити в квартирі – нібито чекала на ще одну вантажівку, яка й мала забрати все, що ще там зосталося. Ми знову погодилися, адже і так будемо міняти всі замки в цьому нашому новому житлі.

Що ж відбувалося далі?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «ПОРАДИ».

Купуйте свіжий номер газети «ПОРАДИ» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 16 серпня.

zakarpatpost.net