Конячого ката з Міжгірщини, що добив тварину, судитимуть. ВІДЕО

28 липня двоє садистів із Міжгірщини їхали на возі. Один з них нещадно лупав нещасну тварину.

Подію вдалося зняти на телефон місцевому мешканцю. Відео з катом набуло широкого розповсюдження в Інтернеті і на випадок зреагували правоохоронці.

На жаль, кінь загинув, але тішить, що садиста-нелюда можуть покарати.

Як повідомила пресм-служба прокуратури Закарпатської області, за жорстоке поводження з конем, що призвело до його загибелі, на Міжгірщині  його вбивцю судитимуть.

“За процесуального керівництва Міжгірського відділу Хустської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо жорстокого поводження з твариною, що призвело до її загибелі (ч. 1 ст.299 КК України), – йдеться у повідомленні. –

Під час досудового розслідування встановлено, що мешканець райцентру, перевозячи на гужовому транспорті цегельні блоки, умисно та безпричинно, усвідомлюючи його безпомічність, бив тварину по тілу та ногам дерев’яною палицею.

Від численної кількості ударів, кінь впав на передні ноги, і при спробі піднятись, скотився у рів, де настромився на дерев’яну гілку. Від отриманої травми тварина загинула на місці.

За жорстоке поводження з твариною, що призвело до її загибелі підозрюваному загрожує покарання у вигляді арешту до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років”.

Тепер справа за судом. Головне, аби судді були справедливими і винесли нелюду справедливий і жорсткий вердикт. Такі садисти мають понести реальне тюремне покарання, а не відбуватись штрафами чи умовними термінами. 

Пропонуємо вам ще раз подивитися відео розправи з невинним конем.

zakarpatpost.net

Publiée par Misha Tsendra sur Lundi 30 juillet 2018