АНОНС. Закарпатський нелюд безжально бив жінку, обливав кип’ятком, замотав скотчем і викинув у річку

Справжній закарпатський садист так познущався зі своєї жертви, що в таке звірство навіть важко повірити. Чоловік вбивав свою співмешканку повільно, вдаючись до таких дій, які просто не вкладаються у здорову психіку, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

41-річна Наталя з Мукачева пішла з дому на початку серпня. Матері сказала, що йде шукати роботу і поживе кілька днів у друзів. Але донька протягом тривалого часу не поверталася додому, а зв′язку з нею не було, хоч їй неодноразово телефонували рідні. Тож жінка звернулася до поліції.  Через кілька днів у річці знайшли бездиханне тіло. Виявилося, що це Наталя. Жінка була оголена, на тілі виднілися сліди побоїв.

Трагедія трапилася 21 серпня 2015 року у селі Лісарня Мукачівського району.

43-річний Богдан  ніде не працював, але любив випити. Тієї фатальної ночі він також був п’яним. Між ним та Наталією виник побутовий конфлікт. Але чоловік хотів, аби вона беззаперечно підкорялася його волі і будь-який супротив викликав у нього агресію. Тож він вдарив кулаком жінку в обличчя. Із її носа потекла кров. Але це ще більше розлютило ката. Він взяв співмешканку за волосся і продовжував її товкти. А далі з третього поверху, де й почався конфлікт, силою затягнув до підвалу в господарське приміщення.

Там її товк безперестанку. Від ударів жінка падала на підлогу. Та Богдан  її піднімав за волосся і продовжував бити. Від страждань нещасна корчилась, але сил робити опір не мала. Вона умовляла його зупинитись, але це ще більше додавало йому адреналіну і він все більше звірів. Крім численних побоїв у Наталі були поламані кістки, закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку.

Коли навіть бити жінку набридло, Богдан придумав новий вид знущань над нею. Аби завдати їй ще більшого болю, він занурив її у ванну з кип’ятком, від чого вона отримала страшні опіки шкіри. Згідно з висновком судмедексперта, обпечено було близько 35 відсотків тіла.

Що ж відбувалося далі у цій жорстокій драмі?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 31 серпня.

zakarpatpost.net

One thought on “АНОНС. Закарпатський нелюд безжально бив жінку, обливав кип’ятком, замотав скотчем і викинув у річку

  • 05.09.2018 at 09:10
    Permalink

    Його треба яйцями опустити в кип’яток,а потім судити.

Comments are closed.