Як львів’янка провчила недобросовісних працівників ужгородського готелю

Львів’янка Віра забронювала готель в Ужгороді – і не тільки для себе, а для дитячого танцювального колективу, який привезла на спортивні змагання. Коли Віра з дітьми приїхали в заздалегідь заброньований готель, на ресепшен заявили, що їх номери… продані іншим людям, пишуть «ФАКТИ».

– У дітей через кілька годин мав бути виступ, всі з сумками, костюмами, а вільних номерів немає! – розповіла Віра. – Але ж я забронювала їх за два місяці до нашого приїзду. І не тільки забронювала, але ще і оплатила: гроші на моїй картці були заблоковані під цю бронь. А тут нам заявляють, що номери були перепродані і поселити нас ніде. Я насамперед зателефонувала на українську гарячу лінію booking.com і описала їм ситуацію. Менеджери booking.com тут же почали дзвонити в готель. З господарем їх не з’єднали, але вони додзвонилися на ресепшен. Я стояла поруч і чула, як вони попереджали співробітників готелю, що за подібні речі готель оштрафують. А нам менеджери booking.com паралельно підшукували житло. Постійно дзвонили мені на мобільний і надсилали на вайбер варіанти номерів в інших готелях.

Незважаючи на те що Віра бронювала номера класу «стандарт» вартістю 800 гривень за ніч, booking.com запропонував їй варіанти дорожчі.

– Але мене відразу попередили, що я нічого на цьому не втрачу, – каже Віра. – При заселенні доведеться доплатити різницю в ціні, після чого потрібно буде відправити на booking.com квитанцію, і вони компенсують різницю. На відміну від готелю, booking.com повівся порядно. Мої гроші за першу бронь тут же розблокували – щоб я могла скористатися ними при заселенні в інший готель.

В результаті Віра разом з дітьми оселилися в іншому готелі.

– Висновок один: якщо ви бронювали житло через booking.com, а при заїзді з’ясувалося, що ваших номерів немає або вони зовсім не такі, як на фото, відразу телефонуйте на гарячу лінію ресурсу, – радить Віра. – Немає сенсу витрачати час і сили на суперечки з недобросовісним господарем житла. Якщо ви потрапили на аферистів, їм наплювати на ваші загрози. У нашому випадку готель явно захотів більше заробити. Коли ми бронювали номери, попит був невеликий, і коштували вони не більше 800 гривень за ніч. А коли приїхали, в місті проходив фестиваль, на які з’їхалося багато туристів. Попит на номери виріс, і готель продав їх іншим людям за 1500 гривень.

zakarpatpost.net