Гурт 4исла присвятив Ужгороду до Дня народження новий сингл. ВІДЕО

“Открой мне дверь” – новий сингл від ужгородського гурту 4исла. Пісня стала присвятою місту, яке назавжди залишається незмінним у нашій пам’яті.
“Рідне місто завжди кличе до себе. Відстані перетворються на роки, і ти все сильніше жадаєш цього побачення. Тривала розлука накладає свій відбиток: одразу помічаєш, як все змінилося навколо, а найбільше – люди. Час невблаганно біжить вперед, але у пам’яті, як і колись, всі живі і щасливі”, – розповідає автор і виконавець пісні Геннадій Донецький.
“Открой мне дверь” є першою ластівкою з трьох синглів, які побачать світ у найближчий час. За словами хлопців, усі нові пісні вийшли настільки несхожими, що єдиним правильним рішенням було не об’єднувати їх у міні-альбом, а видати поокремо. Автором обкладинок для релізів став дизайнер газети “Неділя Закарпатські новини” та сайту zakarpatpost.net Борис Рабел.
4исла існують з 2005 року. За цей час гурт випустив 2 повноформатні альбоми, 6 синглів та 6 відеокліпів. “Открой мне дверь” є вже другою цьогорічною новинкою після випущеної у березні “Эпитафии”.

zakarpatpost.net