Гороскоп на 13 вересня 2018 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні зірки гороскопу будуть схиляти вас до чогось нового. Вам захочеться більше пізнавати, більше читати, більше спілкуватися, бувати у невідомих місцях.

Звичні справи і обов’язки будуть викликати нудьгу, схиляючи відкласти їх на потім, щоб зайнятися чимось більш цікавим.

Зірки в цей день наділяють підвищеною емоційністю і допитливістю, пішовши на поводу у яких, ви маєте всі шанси провести яскравий, насичений і цікавий день! Єдине, чого слід уникати, – це суперечок. Нині вони здатні спалахувати на порожньому місці і швидко розростатися, як лісова пожежа.

ОВЕН

Зараз ви зможете домогтися гарних результатів у всьому, за що б не взялися. Але якщо вам не захочеться проявляти ініціативу і досягати якихось успіхів, то можете просто відпочити. Цей день підходить для того, щоб себе побалувати. А яким чином, вирішувати вам.

ТІЛЕЦЬ

Для вас настав сприятливий період в плані партнерських відносин. Зустрічі, контакти, переговори будуть вигідними для вас і вашої справи. Але свою політику найкраще втілювати в життя спокійно, без зайвого тиску на оточуючих. Переконаннями ви зможете домогтися набагато більшого. У любовному плані вас не очікує ніяких розчарувань. Швидше – навпаки.

БЛИЗНЮКИ

Сприятливий день практично у всіх відносинах. Працювати не одному, а у співпраці з іншими нині найвигідніше. Але тільки свого партнера сприймайте як рівного і не намагайтеся задавити його своїм інтелектом і повчаннями. У відносинах з коханою людиною не проявляйте егоїзму.

РАК

За все, до чого ви прагнете, зараз потрібно буде боротися. Постарайтеся утриматися від великих покупок. Це може боляче вдарити по вашому гаманцю, а в борги в даний момент залазити не варто. Зате день сприятливий для всього, що пов’язано з любов’ю. Готуйтеся до приємних сюрпризів.

ЛЕВ

У вас є шанс цей день провести досить вдало, але за умови, що зустрічей з начальством ви будете уникати. Нехай професійні справи трохи відступлять на другий план, а ви краще займіться тим, що вам до душі. У любовних справах все добре, але постарайтеся не відмовляти дорогій людині в її маленьких примхах.

ДІВА

Зірки радять проявити витримку. Утримайтеся від будь-яких суперечок і конфліктів і не зловживайте терпінням близьких людей. Постарайтеся не нехтувати своїми обов’язками по дому та господарству. В іншому випадку ризикуєте провести день з зіпсованим настроєм.

ТЕРЕЗИ

У багатьох справах ви зможете домогтися значних результатів. Особливо вдалими можуть виявитися різні переговори, досягнення угод і ділові контакти. Є шанс налагодити відносини з людьми, з якими ви довго не могли знайти спільну мову. Тому, якщо заплануєте справи подібного характеру, то не помилитеся. Не відмовляйтеся від запрошень, вони можуть стати доленосними в повному розумінні цього слова.

 СКОРПІОН

У вас є хороші шанси помітно просунутися вперед в своїх справах і перегнати конкурентів. Але не відкладайте нічого до кращих часів. Зараз найкращий час для «подвигів». Якщо в справах ви ще не вийшли на фінішну пряму, то не варто звертатися до керівництва за схваленням ваших дій. Дійте на власний розсуд, покладайтеся на інтуїцію.

СТРІЛЕЦЬ

Не намагайтеся зараз брати на себе підвищені зобов’язання. Якщо щось у вас не виходить або просто не лежить до якої-небудь справи душа, то відкладіть це на кілька днів. Для з’ясування відносин з близькою людиною даний період абсолютно непотрібний.

КОЗЕРІГ

У цей день не плануйте серйозних справ. Від вирішення повсякденних питань вас ніхто не звільнить, але самостійно братися за реалізацію нових проектів або проводити важливі переговори зараз все-таки не варто. Зате для нових знайомств і романтичних зустрічей період чудовий.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні ви будете наділені зарядом бадьорості і енергії і зможете впоратися з будь-якими поставленими перед собою завданнями. Зараз можна починати нові справи. Але основна увага повинна бути спрямована на будинок, сім’ю, родинні зв’язки. Уникайте суперечок, докорів і конфліктів з людьми, яких ви любите.

РИБИ

Цей день може скластися для вашої професійної діяльності найсприятливішим чином. Але перед тим як приступити до активних дій, спочатку виробіть чіткий план, так як у вас є ймовірність того, що свої зусилля ви направите не туди, куди потрібно.

zakarpatpost.net