Яких чоловіків та дружин шукають закарпатці

Ми проаналізували рубрику «Клуб знайомств» газети «Закарпатські оголошення»  і ось які цікаві відкриття ми зробили 

Зараз, у епоху Інтернету, багато хто знайомиться усе ж не на спеціальних сайтах, не в нічних клубах та не на вулиці, а за допомогою газет.

До «Клубу знайомств», що в газеті «Закарпатські оголошення» щотижня приходять десятки листів від закарпатців, які шукають другу половинку. За 18 років існування газета поєднала долі вже багатьох наших земляків, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Тож кого шукають мешканці нашого краю, які риси бажають бачити у партнерах і що, навпаки, їх відштовхує в інших, що вони розповідають про себе.

Газета «Неділя Закарпатські новини» спробувала проаналізувати, яким чоловікам та жінкам надають перевагу закарпатці.

Почнемо з прекрасної половини. Як не дивно, хоч традиційно закарпатські жінки хочуть заміж найбільше, та листів від них менше, ніж від чоловіків.

Описуючи свої позитивні риси, багато жінок акцентують увагу на тому, що вони хороші господині, вміють добре готувати, вказують на свою хазяйновитість, заощадливість, талант вести домашнє господарство. Також більшість із них забезпечені житлом, не мають шкідливих звичок. Багато закарпаток, що бажають познайомитись, або мають дітей, або згодні їх народити партнеру. Також дехто вказує, що не має судимості, а також знак зодіаку. Найчастіше на це звертають увагу Козероги і Тельці.

Цікаво, що про свій характер жінки пишуть мало, більше описують зовнішність. Отже, більшість наголошують, що вона приємна, також у багатьох середній зріст, хтось вказує колір волосся, хтось – схильність чи не схильність до повноти.

А яким хочуть закарпатки бачити чоловіка? Передусім, їм потрібні здорові представники сильної статі, хтось ставить вимогу, аби був згодним на переїзд, хтось – аби став хорошим батьком її дітям, хтось – аби був матеріально забезпеченим, не скупим і з почуттям гумору. Також жінки дуже часто вказують, що різниця у віці між нею та партнером повинна бути розумною (у представників сильної статі таке майже не зустрічається).

Серед рис характеру до обранця наші землячки відзначають і надійність, і працьовитість, і відсутність шкідливих звичок.

Вік жінок, які шукають пару – від 40 років. Багато листів у газету «Закарпатські оголошення» від 50, 60 і навіть 70-річних.

Що ж стосується чоловіків,що шукають пару навіть 18, 24-річні. Але найчастіше 40-45-річні. Листів від тих, кому за 60 – мало.

Що ж хочуть бачити в обраниці закарпатці? Передусім – порядність, відданість, чесність, а також дуже багато хто ставить вимогу – не схильність до повноти. Загалом зовнішність жінки для чоловіків важлива, бо в деяких листах вказано й те, якого зросту повинна бути партнерка, що вона має бути охайною, симпатичною.

Також чоловіки приділяють увагу і характеру жінок, їх цікавлять здебільшого спокійні, врівноважені, ніжні, серйозні, а також несварливі обраниці.

Проте, на відміну від жінок, здоров’я партнера для чоловіків ключового значення не має, бо цей критерій майже ні в кого не зазначений.

Цікаво, що великі кулінарні таланти так само не так уже й важливі для чоловіків, як думають жінки. Більше значення для багатьох має те, аби вона була інтелектуально розвиненою і в нього було з ким поспілкуватися. У багатьох листах вказано, що чоловік шукає розумну жінку.

Також хтось ставить на перше місце віросповідання, переважно вказуючи своє, найчастіше це має значення для православних. Для частини чоловіків важливо, аби партнерка народила йому дитину. При цьому більшість чоловіків згодні виховувати та забезпечувати чужих дітей.

Особливим пунктом є й небайдужість до любовних втіх, сексуальність партнера. Комусь важливо, аби жінка була без комплексів, комусь – аби без релігійного фанатизму, а комусь – аби була життєрадісною і з почуттям гумору.

Про себе закарпатці вказують небагато, найчастіше – вік, вагу та зріст, а також наявність житла. Справді, більшість чоловіків матеріально забезпечені і їм потрібна жінка, що згідна на переїзд.  Дехто прямо вказує, що змінювати місце проживання не збирається.

Крім того, частина чоловіків, описуючи себе, вказують, що вони серйозні, симпатичні, врівноважені, багато хто веде активний спосіб життя, має спортивну статуру і йому потрібна така ж супутниця. У багатьох листах представники сильної статі вказують, що несерйозних жінок просять їх не турбувати. Деякі наголошують, що для них важливо, аби жінка не вживала алкоголю і не палила, деякі – щоб любила дітей.

Серед бажаючих знайти пару найбільше розлучених, на другому місці – вдівці і на третьому ті, хто взагалі ще ніколи не мав родини.

Дуже часто закарпатці також пишуть про себе, що вони дуже самотні, бажають змінити життя на краще, що прагнуть кохати і бути коханими, мріють про щасливу родину.

Серед листів, що надходять до «Клубу знайомств» газети «Закарпатські оголошення» є частина й від іноземців. Закарпатських дружин зазвичай шукають угорці, німці та росіяни, рідше – італійці та громадяни інших держав.

Утім, як кажуть, кожному – своє. Комусь подобаються наші земляки, а хтось воліє шукати партнера серед іноземців. Головне, що завдяки газеті «Закарпатські оголошення»  закарпатці знаходять кохання, близьких людей і поєднують серця.

Марина АЛДОН, газета «Неділя Закарпатські новини», ексклюзивно для zakarpatpost.net