100 доларів за іспит. Судитимуть міжгірського викладача-хабарника

Міжгірським відділом Хустської місцевої прокуратури затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно викладача Міжгірського медичного коледжу у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (отримання неправомірної вигоди службовою особою).

Встановлено, що викладач Міжгірського медичного коледжу, не виставляла студентам коледжу підсумкові оцінки з ведучого нею предмету та вимагала від них грошові кошти, погрожуючи їм не переведенням на наступний навчальний курс. В подальшому, знаходячись в аудиторії медичного коледжу, підозрювана одержала від студентки частину попередньо обумовленої неправомірної вигоди у розмірі 2600 грн, повідомила прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Досудове розслідування у даному кримінальному провадженні здійснювали слідчі Міжгірського ВП Хустського ВП ГУНП України в Закарпатській області за процесуальним керівництвом Міжгірського відділу Хустської місцевої прокуратури.

Довідково:
Згідно санкції статті, підозрюваній загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

zakarpatpost.net