Ужгородці дізнаються, що чоловіки найперше цінують у жінках, а жінки – у чоловіках

4 жовтня в Ужгороді у Драмтеатрі пройде унікальний майстер-клас відомої київської бізнес-леді, рестораторки, екс-дружини футболіста Владислава Ващука Маргарити Січкар.

Маргарита є автором п’яти книг із сімейної психології, навчає людей, як стати щасливими, як змінити себе, а разом із тим – і світ довкола себе.

Вона розповість закартпатцям, як будувати щасливі стосунки і поділиться секретами родинного щастя.

«На одному тренінгу нас поділили на жіночу і чоловічу команди.  Кожна команда описувала ідеальний портрет протилежної статі. Чоловіки на перше місце поставили (що б ви думали?) сексуальність, душу – на останнє. Якщо чоловік бачить у жінці лише сексуальність, а до душі не доходить, з таким чоловіком не пов’язувала б своєї долі. Жінки бачать чоловіків насамперед мужніми, захисниками, хорошими батьками, а себе – розумними, красивими, талановитими, добрими матерями і дружинами», розповіла вона.

«Мужчина переважно займається бізнесом, щоб заробити гроші. Коли їх заробить, започатковує бізнес для душі. Жінка, навпаки, візьметься за улюблену справу, від якої отримує моральне задоволення. Як чоловіки зазвичай сприймають неприємності? Мовчать, проблеми тримають у собі. Варто сказати дружині «залиш мене у спокої», як вона починає доскіпуватися. Не дай Боже, чоловік ще й есемеску в цей момент отримає, починає «пиляти»: «Це хто? Коханка?!». Слово за словом – починається сварка. Коли чоловік без настрою, дайте йому можливість заспокоїтися, зібратися з думками. Приготуйте улюблену страву. У жодному разі  не «діставайте».  От коли у дружини неприємності, вона переважно вихлюпує емоції, їй треба комусь поплакатись у жилетку. Кому, як не чоловікові?! Жінці важливо почути: «Кохана, ти у мене – розумна. Вірю, впораєшся». Жіноча енергетика дуже сильна. Нею жінка може знищити мужчину зсередини. І ще. Любіть свою фігуру. Не акцентуйте уваги на своїх недоліках – і чоловіки їх не помітять», – каже Маргарита.

Майстер-клас буде надзвичайно цікавим та насиченим на корисну для кожного інформацію.

Купуйте квитки: у театральній касі ТЦ Дастор, у касі Драмтеатру, на сайті karabas.com, або замовляйте за телефоном: (099) 319-26-20

Приходьте!
Буде надзвичайно цікаво та корисно для всіх!
Ужгород, Драмтеатр, 4 жовтня, 18:00

zakarpatpost.net