Газета «Неділя Закарпатські новини» та газета «Закарпатські оголошення» будуть представлені на Міжнародній виставці «Тур’євроцентр Закарпаття – 2018»

У п’ятницю та суботу в Ужгороді вже трацидійно у «Совиному гнізді» проходитиме XVII Міжнародна туристична виставка «Тур’євроцентр Закарпаття – 2018».

Проводиться виставка вже втретє.

Її учасником буде і наше видавництво, яке представить газети «Закарпатські оголошення», «Робота та навчання», «Неділя Закарпатські новини»,  «Домашня кулінарія», «Поради» та інші.

Подія відбуватиметься у рамках Міжнародного туристичного тижня.

Цікаво, що цьогорічна виставка вже має кілька рекордів. Зокрема, організатори отримали заявки від максимальної за останні роки кількості іноземних гостей. Так, до Закарпаття приїдуть 11 учасників із-за кордону, представники 14 областей і міст України та всіх районів краю. Долучаться до виставки й понад два десятки туроператорів, керівників закладів розміщення та харчування, господарів сільських садиб і суб’єктів господарювання, що надають послуги з організації активного відпочинку.

Офіційне відкриття виставки відбудеться 21 вересня о 10:00. Відвідати презентаційно-інформаційні локації усі бажаючі зможуть з 12:00. 22 вересня «Тур’євроцентр Закарпаття – 2018» розпочне роботу з 10:00 і триватиме до 16:00 год.

zakarpatpost.net