Незабаром закарпатці зможуть дізнатися як знайти роботу мрії та отримувати за неї пристойні гроші

4 жовтня в Ужгороді у Драмтеатрі пройде унікальний майстер-клас відомої київської бізнес-леді, рестораторки, екс-дружини футболіста Владислава Ващука Маргарити Січкар.

Маргарита є автором п’яти книг із сімейної психології, навчає людей, як стати щасливими, як змінити себе, а разом із тим – і світ довкола себе.

Вона проведе тренінг з самовдосконалення, розповість як знайти улюблену роботу і реалізувати себе в кар’єрі.

«Я вважаю, що працювати 24 години в день – це занадто. Потрібно вміти організовувати свій робочий час так, щоб від цього не страждала ні сім’я, ні бізнес. Мій робочий день розпочинається о 7-ій годині ранку, я збираю дітей до школи, відводжу час для себе, а потім – їду в офіс, де планую свої подальші зустрічі та заходи, які відвідаю. Ввечері обов’язково лишаю час для дітей: ми граємо, читаємо, робимо уроки. Субота і неділя – це табу на роботу, два дні, які я повністю присвячую сім’ї», – каже успішна бізнес-леді.

Також вона радить не боятися братись на за будь-яку справу, шукати себе і експериментувати

 «Я розпочинала свою кар’єру, миючи посуд у «Вареничній» на Хрещатику. Після четвертого курсу я працювала кухарем у першому кооперативному ресторані готелю «Либідь», а по закінченні університету мене направили на роботу в їдальню шкільного харчування», – зізнається Маргарита Січкар.

За словами Маргарити, щоб створити прибутковий бізнес, потрібно розпочинати свою кар’єру вже зараз, не відкладати справ на потім і йти до мети, незважаючи ні на які перепони, вірити у себе і у свою перемогу.

Більше ви зможете дізнатися під час захопоюючого майстер-класу.

Придбати квитки можна у касі Драмтеатру, на сайті karabas.com, або замовити за телефоном: (099) 319-26-20

Приходьте всією сім’єю!
Буде надзвичайно цікаво та корисно для всіх!
Ужгород, Драмтеатр, 4 жовтня, 18:00

zakarpatpost.net