Умудрився! Закарпатець заїхав на територію України, не перетинаючи жоден з пунктів пропуску

На Закарпатті прикордонники Мукачівського загону припинили спробу незаконного переміщення на територію України транспортного засобу поза пунктами пропуску. Про це повідомляє прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

Інформація щодо можливого правопорушення  надійшла від оперативних співробітників прикордонного відомства. Перевіряючи отримане повідомлення, група реагування, яка негайно висунулась для моніторингу ділянки кордону, затримала автомобіль марки «Хюндай» з номерними знаками французької реєстрації. Керував автомобілем 21-річний  громадянин  України. Для здійснення своїх неправомірних задумів, водій авто обрав ділянку кордону поблизу населеного пункту Ділове.

З метою встановлення усіх обставин правопорушення та оформлення адміністративно – процесуальних документів водія та транспортний засіб прикордонники доставили до прикордонного відділу «Ділове».

За наявними базами даних прикордонники з’ясували, що вказане авто ні в одному з пунктів пропуску України кордон не перетинало. Яким чином транспортний засіб потрапив на територію нашої країни чоловік пояснити не зміг.

Наразі перевірка триває.

 zakarpatpost.net