Закарпатці дізнаються, чому успішні люди прокидаються рано і як стати щасливими

4 жовтня в Ужгороді у Драмтеатрі дасть унікальний майстер-клас відома київська рестораторка, бізнес-леді Маргарита Січкар.

Маргарита є автором п’яти книг із сімейної психології, навчає людей, як стати щасливими, як змінити себе, а разом із тим – і світ довкола себе.

Вона розповість закартпатцям, як будувати щасливі стосунки і поділиться секретами родинного щастя.

Маргарита мріє створити в Україні міністерство щастя і вже називає себе його міністром, адже знає, як бути щасливою і вчить цього інших. Вона видає книги, знімається у фільмах, записує аудіоспектаклі, займається благодійністю, мабуть, легше назвати те, чим вона ще не займалася, ніж навпаки. Тож «Таблоїд Волині» не міг втратити нагоду поспілкуватися з цією непересічною жінкою, пише Таблоїд Волині.

В ексклюзивному інтерв’ю Маргарита Січкар розповіла, що для неї стало переломним моментом, поділилася правилами свого життя та секретами краси.

Як розпочинається ранок щасливої людини?

– Я всім рекомендую не вскакувати з ліжка, а спочатку розплющити очі, потягнутися. От поспостерігайте, як прокидаються коти (у мене вдома дві кішки) – вони відкривають очі, дивляться по сторонах, потім прогинають спину. Ось такий ранок має бути в кожної людини – прокинутися, відчути смак ранку, підійти до вікна, усміхнутися, насолодитися моментом.

О котрій зазвичай встаєте?

– У мене в спальні немає штор, і я прокидаюся від того, що сонце світить мені в очі.

Прокидаюся рано, десь пів шостої, бо дітей везу в школу. Але перед тим, як їх будити, я приводжу в порядок себе. Зранку приходять найгеніальніші думки, зранку завжди читаю щось філософське. Зараз багато слухаю Садхгуру – індійського містика і йога, послідовника Ошо, дуже подобаються його короткі есе. Щоранку дивлюся на YouTube його поради, він говорить лаконічно на різні теми.

Далі в мене день розпланований, зараз маю 8 різних проектів. Також зранку я займаюся англійською або музикою, граю на фортепіано.

Ви знаєте майже все, якщо не все, про щастя. А чомусь Україна, якщо вірити дослідженням, займає ледь не останні позиції у рейтингу країн світу за рівнем щастя населення. Як Ви вважаєте, що заважає українцям бути щасливими?

– Ви знаєте, я не погоджуся з цією статистикою, вона абсолютно необ’ єктивна. Тому що я була в Данії і Швеції, і помилково думати, що людина, яка живе у багатій країні, – автоматично більш щаслива.

На своїх майстер-класах я проводжу анкетування, і середня статистика цих опитувань свідчить про достатньо високий рівень щастя – 60-80%.

Більше ви дізнаєтесь незабаром!

Майстер-клас буде надзвичайно цікавим та інформативним.

Придбати квитки можна у касі Драмтеатру, на сайті karabas.com, або замовити за телефоном: (099) 319-26-20

Буде надзвичайно цікаво та корисно для всіх! Ужгород, Драмтеатр, 4 жовтня, 18:00

zakarpatpost.net