Гороскоп на 22 вересня 2018 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні гороскоп обіцяє незвичайну ясність в голові і творчий політ думки.

Скористайтеся цим, щоб винайти щось неймовірне, скласти блискучий бізнес-план, зайнятися дизайном квартири або написати палке любовне зізнання.

Будь-яка розумова і творча діяльність буде даватися на подив легко, проте може виникати раптова дратівливість по відношенню до тих, хто (як вам здається) намагається на вас тиснути.

ОВЕН

Сьогодні Овен буде демонструвати прекрасну бійцівського форму! І оточуючі зможуть це гідно оцінити, адже воювати Овен збирається саме з ними. Втім, в очах Овна все може виглядати прямо навпаки: з його точки зору саме оточуючі будуть провокувати його, змушуючи захищатися. Але факт є факт: Овен в середу буде схильний домагатися свого, мало звертаючи уваги на чужу думку і чужі інтереси.

ТІЛЕЦЬ

Сьогодні думки Тельця здатні легко перескакувати з одного на інше – в його голові буде тісно від ідей! Це зовсім не означає, що всі його думки виявляться цінними, однак розум Тельця буде відкритий і вільний від шаблонів, а значить, ймовірність зробити якусь дуже вдалу ідею у нього в середу велика. Головне – зуміти виділити справді вартісні думки із загальної маси. А ось як раз з цим, як обіцяють зірки гороскопу, у Тельця можуть бути проблеми.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні – день, коли Близнюки здатні з головою захопитися будь-якою, навіть найдрібнішою, проблемою. Нав’язлива мелодія, що гримітиме в голові; робоче питання, що не дає спокою; сильні емоції з найдрібнішого приводу – все це в середу буде вибивати Близнюків з колії, заважаючи їм зосередитися на чомусь дійсно важливому. Втім, у цього є і свої плюси: занурюючись в свій мікросвіт, Близнюки здатні зрозуміти суть речей до атомів і молекул. Це допоможе їм у справах, що вимагають скрупульозності і конкретики.

РАК

Сьогодні зірки гороскопу радять Раку пошукати свій шлях якщо і не до сердець оточуючих, то хоча б до їхніх думок. Люди, чия думка для Рака небайдужа, в середу зможуть повною мірою оцінити його нові ідеї і нестандартний підхід. Згодом це дозволить йому зміцнити своє становище або підвищити свій статус. Так що, Раки, не втрачайте часу: якщо ви хочете продемонструвати свій інтелект в найвигіднішому світлі – сміливо йдіть вперед!

ЛЕВ

Сьогодні в голові у Льва може з’явитися чимало ідей щодо домашнього господарства, облаштування дачі або будинку. Тільки-но з’явившись, вони зажадають від нього рішучих дій. Ну а оскільки поодинці такі справи не робляться, Лев захоче підключити до здійснення своїх планів домочадців. Такий командирський настрій здатний забезпечити в середу Льву чимало претензій з боку близьких людей. Справи справами, але командуватито навіщо? Та й чи так Лев упевнений у грандіозності своїх планів?

ДІВА

Сьогодні в будинку Діви або на її робочому столі може панувати жахливий розгардіяш – Діва, навіть якщо захоче, навряд чи зуміє позбутися від безладу. Зірки гороскопу кажуть, що в її житті настають зміни, і хаос навколо – лише віддзеркалення цього процесу. Діва буде занадто захоплена новими глобальними ідеями і планами, щоб витрачати час на банальне прибирання. Втім, зробити це їй все-таки не зашкодить – якщо і не в середу, то хоча б через день.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні Терезам може представитися вельми приваблива можливість, пов’язана з фінансами, – якщо вони відмовляться від неї, то будуть довго про це шкодувати. Можливо, новий проект зажадає від Терезів відмовитися від старого плану дій або навіть дати задній хід в якомусь питанні. Якщо Терези впевнені в тому, що їх нові кроки будуть набагато ефективнішими за колишні, їм варто ризикнути. Якщо ж ні – чи потрібно міняти шило на мило?

 СКОРПІОН

Сьогодні Скорпіон має всі шанси зробити щось дуже корисне не тільки для себе, але і для інших, – але лише в тому випадку, якщо він зуміє донести до оточуючих суть своїх новаторських ідей. Зірки гороскопу обіцяють Скорпіону, що його інтелектуальний потенціал в середу досягне захмарних висот, однак спілкування з оточуючими буде його слабким місцем. Тільки закликавши на допомогу терпіння і дипломатію, Скорпіону вдасться обійтися без сварок і просунутися вперед у здійсненні своїх задумів.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні обставини не дадуть Стрільцям можливості розслабитися і зайнятися тим, чим він вважає за потрібне. Навпаки, вони будуть раз у раз смикати його, вимагаючи повної свободи дій. Волею-неволею Стрільцеві доведеться прийняти ці правила гри, і в кінці дня він навіть може увійти у смак. В процесі Стрілець здатний з подивом виявити, що його мозок в середу працює на подив ясно і чітко, пропонуючи йому витончені ходи, до яких він раніше б не додумався.

КОЗЕРІГ

Сьогодні щастя Козерога – в його власних руках! Вірніше, в його власній голові. Зірки гороскопу стверджують, що силою думки Козеріг цілком здатний змінити світ навколо. Ви не впевнені в якійсь справі? Скажіть, що вона вам по плечу. Чи відчуваєте занепад сил? Переконайте себе в тому, що ви сповнені енергії та ентузіазму! Зірки гороскопу обіцяють: як ви скажете, так і буде. Головне для Козерога в середу – мислити в правильному ключі, адже не тільки позитивні думки мають здатність збуватися!

ВОДОЛІЙ

Сьогодні у Водолія можуть виникнути труднощі з самоорганізацією і дисципліною: йому раптом захочеться порушити свій одноманітний життєвий ритм. Не треба противитися цьому почуттю! Зірки гороскопу обіцяють, що піддавшись бажанням зробити щось спонтанне, від душі, Водолій у середу не помилиться. Цей порив може принести в його життя нові враження та емоції, а також дати початок новим проектам, які мають всі шанси стати успішними.

РИБИ

Сьогодні Рибам буде важко зосередитися на чомусь одному, адже навколо стільки цікавого, що очі розбігаються! Протягом дня життя здатне раз у раз підкидати їм щось цікаве, що змушує перемикати свою увагу. Нові враження, люди, ідеї, плани, справи … Здібності Риб до концентрації в середу близькі до абсолютного мінімуму. Зате Риби будуть відкриті для будь-яких нових віянь і ідей. Якщо, звичайно, влетівши в одне вухо, вони у них тут же не вилетить з іншого.

zakarpatpost.net