Такого жаху я не бачила ніколи: наша землячка розповіла про пекло у Туреччині

Українка Ірина Нікіфорова – досвідчена мандрівниця. Збираючись вчергове у відпустку до Туреччини, жінка ретельно спланувала поїздку. Вибрала комфортний готель 4*, оплатила проживання в найдорожчому номері, отримала всі підтвердження і поїхала в аеропорт.

Але проблеми почалися практично одразу – виліт групи туристів затримали майже на дві доби, а хороший готель замінили на інший. І всі дні, поки Нікіфорова намагається хоч якось врятувати свій відпочинок, українські та турецькі представники туроператора Join Up! перекладають відповідальність одне на одного.

Про те, що відбувається і як вона має намір вчинити далі, Ірина Нікіфорова розповіла OBOZREVATEL.

Про те, що туристів везуть до іншого готелю, їм повідомили вже після прильоту, коли всі зайняли місця в автобусі. Той готель, в якому в результаті опинилася жінка та її подруга, заявлений як 5*, але Нікіфорову це твердження обурює – умови проживання далекі віх тих, яким має відповідати готель такої категорії. За словами жінки, вони кілька днів вимагали документ, який підтверджує те, що готель відповідає категорії 5*, але його так і не надали.

Більше того, вже на місці жінка дізналася, що обраний спочатку готель закритий ще з червня, тому підтвердити в ньому бронювання не могли, хоча все ж це зробили.

“Коли люди тільки побачили номери, вони відразу викликали поліцію, почали вимагати вирішити ситуацію. Але розмовляти тут нема з ким. Турецькі представники Join Up! кажуть, що вказівку везти нас до цього готелю дали українські представники, і показують нам факс турецькою мовою. Я їх просила показати оригінал, щоб подивитися, звідки він відправлений, але вони не хочуть цього робити. Представник в Україні нічого не може зробити, пише листи керівництву, але там просто не відповідають. При цьому українська сторона каже, що їм прийшов факс із готелю, в якому сказано, що всі туристи задоволені. А в обраному нами спочатку готелі кажуть, що взагалі не підтверджували наше поселення”, – розповідає Нікіфорова.

Після кількох днів переговорів з адміністрацією готелю та представниками турфірми в Туреччині і Україні жінка домоглася тільки одного – її втретє переселили в інший номер. Цього разу в “люкс”, але його стан жахає – грибок на стінах і в душі, зламані меблі.