АНОНС. Чому закарпатські жінки прагнуть приховати недоліки

Ужгородський стиліст-візажист розповів про секрети омолодження, неправильну косметику та мертве волосся

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Бути гарними хочеться всім, а найбільше – жінкам. Аби сподобатися чоловікам, багато хто вдається до різних хитрощів. А дехто справді змінюється – як внутрішньо, так і зовнішньо – починає більше доглядати за шкірою, волоссям, змінює гардероб, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Мистецтво перетворення – річ тонка. Але цікава. І найбільше про те, як змінити жінку, зробити її більш вродливою, підкреслити її вроджену красу і приховати недоліки, знає стиліст-візажист із Ужгорода Юрій Абросімов, людина з більш ніж 35-річним стажем, справжній майстер, педагог і просто цікава особистість.

Сьогодні у прес-центрі газети «Неділя Закарпатські новини» під час наших «Недільних бесід» ми говорили з ним про зачіски, макіяж, косметику та красу.

– Чому ви, чоловік, вирішили працювати над створенням жіночої краси? Що надихнуло на таку відповідальну, цікаву і творчу роботу?

– Стати візажистом не було моєю дитячою мрією. Я мріяв бути приборкувачем тигрів, завжди любив тварин, міг тримати в себе в письмовому столі польових мишей, вужів, різних жуків. Але попри це мені завжди подобалося спілкуватися з красивими жінками, переглядати фотографії з красунями. Коли я відвідував дитсадок, у мене була дуже гарна молода вихователька. Її звали Наталія. У неї були величезні сині очі, довге чорне волосся, пухлі губи, шикарна фігура. Тож мені дуже подобалося розчісувати її волосся. Коли інші діти йшли спати, я вирушав нібито годувати рибок, а насправді хотів, щоб вона мене побачила і ми трохи поспілкувалися.

Крім того, я завжди любив малювати жіночі обличчя. У мене завжди був із собою для цього зошит або блокнотик та олівці. Я малював на всіх уроках так, щоб вчителі не бачили. Мав також погану звичку розмальовувати в книжках портрети. Тобто робив макіяж нашим поетам та письменникам. За це, звісно, мені частенько перепадало.

Які зараз зачіски найбільше подобаються закарпаткам? Яка мода на кольори волосся? Зробити гарний макіяж – це мистецтво. Що треба вміти у цій роботі? Жінки часто хочуть здаватися молодшими за свій вік. Чи можна їм у цьому допомогти за допомогою макіяжу?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 20 вересня.

zakarpatpost.net