Гороскоп на тиждень. 24 – 30 вересня 2018 року. Здоров’я, любов, гроші

На цьому тижні, в міру наближення до повного місяця, всі процеси набирають повний хід – як позитивні, так і негативні. Сам день повні 25 вересня – це один з небагатьох, коли краще відпочити, ніж працювати. Зосередьтеся на внутрішньому комфорті, почитайте книгу, подумайте про плани на майбутнє. В повний місяць краще не вживати продукти рослинного походження. Якщо є можливість, бажано не сідати за кермо і вже тим більше не виходити з дому після півночі. На цьому тижні відвідайте стадіон, виплесніть свій азарт, заплануйте максимум розважальних заходів з партнером, порадуйте себе обновкою.

ОВЕН

Ваша схильність до авантюр буде дуже доречною. Спірні питання будуть вирішуватися легко і невимушено саме під час прогулянок. Екстрим, гострі відчуття і посиденьки в ресторані згуртують вашу команду. Гороскоп рекомендує подумати над своєю поведінкою, систематизувати поточні справи, скласти план на майбутнє. Якщо ви все зробите правильно, то напевно зрозумієте, що багато проблем є результатом вашого легковажного ставлення до деяких питань.

ТІЛЕЦЬ

До успіху Тельців може привести тільки незвідана дорога. Це означає, що доведеться поламати голову над тим, як на неї вийти. Відновлюйте втрачені контакти і приступайте до здійснення тих проектів, про які давно мрієте. У винахідливості вам немає рівних, так що дійте! На вихідних, якщо немає термінової роботи, можна просто полінуватися або відправитися в гості.

БЛИЗНЮКИ

Рухайтеся в наміченому напрямку і не дозволяйте іншим збити себе з пантелику! А бажаючих це зробити буде більш ніж достатньо. Тому не приймайте спонтанних рішень, довіряйте тільки своїй інтуїції. Вдалі дні: субота і неділя. Чи не озирайтеся назад – колишні невдачі не повинні впливати на ваш настрій і думки!

РАК

Буває, що після першого побачення залишаються неоднозначні враження. Так що радимо не робити ніяких висновків після цієї зустрічі, а домовитися про другу. А вже потім, гарненько все зваживши, приймайте рішення. На цьому тижні відмовтеся від дієт і голодування! Харчування має бути повноцінним і збалансованим. Виключіть алкоголь. Поступайтеся ініціативою іншим – ви нічого не втратите, а число ваших прихильників і шанувальників помітно зросте.

ЛЕВ

Погана погода, випадково пролита кава, пішохід, що наступив вам на ногу … З себе може вивести навіть незначна подія. І тут головне – стримати емоції. Вдалі дні для Львів четвер і п’ятниця, а ось у вівторок слід проявити обережність. Загалом вдасться багато чого досягти, але за однієї умови – ви не станете чекати, коли відкриються бажані двері, а самі почнете підбирати ключі. Зірки обіцяють знайомство з впливовою людиною, яка може змінити все ваше життя, якщо, звичайно, ви цього захочете.

ДІВА

Дівам на цьому тижні доведеться вирішувати питання, пов’язані з нерухомістю, купівлею-продажем квартири. Тільки не забудьте спочатку розібратися у всіх тонкощах, щоб потім не довелося переоформляти папери. На вихідних запишіться на процедури, спрямовані на очищення й омолодження. У ці дні хороший результат гарантований.

ТЕРЕЗИ

Купатися в променях чужої слави любить багато хто, а добиватися чогось самостійно подобається не кожному. Постарайтеся не зв’язуватися з людьми, охочими привласнити ваш успіх. Ретельно продумайте плани на вихідні. Важливо багато спілкуватися, і тільки з тими людьми, хто вам приємний. Зверніть увагу на свої сни – в них може міститися корисна для вас інформація.

СКОРПІОН

Будні будуть схожі на постійно мінливі картинки калейдоскопа. Багато подій, термінових справ, зустрічей – голова йде обертом! Але ви будете винагороджені за свою працьовитість вже в п’ятницю. Щоб зняти втому після робочого тижня, сходіть в баню. Більш легкий варіант – поплавати в басейні. Проведіть ревізію фінансів. Якщо вам запропонують велику суму під вигідний відсоток, не поспішайте говорити «так» – є ризик бути обманутими. Не піддавайтеся на вмовляння куди-небудь вкласти гроші, оскільки можете розлучитися з ними назавжди.

СТРІЛЕЦЬ

Женіть геть сумніви і страхи! Зараз вони викликані не подіями ззовні, а банальною втомою. Тому перш ніж згущувати фарби, спочатку слід взяти невеликий тайм-аут. Вдалі дні для Стрільців на цьому тижні – четвер і п’ятниця. Постарайтеся позбутися від ілюзій, перегляньте ставлення до деяких людей і речей, залиште позаду все те, що заважає рухатися вперед. Зірки сприяють також сміливих експериментів із зовнішністю.

КОЗЕРІГ

Сконцентруйтеся на спілкуванні. Не важливо, чи принесе воно практичну користь. Важливий сам процес. Рідні будуть раді поговорити по душам, а колеги – поділитися найпотаємнішим. Суботу та неділю присвятіть відпочинку, усамітненню. Краще побути далеко від цивілізації, провести час на природі. Приймайте рішення тільки тоді, коли абсолютно впевнені в їх правильності. Якщо запропонують допомогу, не відмовляйтеся, але і самі будьте готові надати підтримку..

ВОДОЛІЙ

Беріть кермо влади в свої руки і не звертайте уваги на незадоволених! Може виникнути відчуття, що щось йде неправильно. Але, почавши розбиратися в ситуації, ви зрозумієте, що самі є причиною того хаосу, який панує навколо вас. Зберіться з думками і відокремте важливе від другорядного – і тоді бажана мета буде досягнута, і перед вами відкриються нові горизонти. Передбачається успіх під час далеких поїздок, а зроблені зараз грошові вкладення окупляться вже в найближчому майбутньому. Час іти по життю з високо піднятою головою, не здійснюючи промахів і помилок.

РИБИ

Народжені під знаком Риб повинні пам’ятати – зробити помилку не так страшно. Набагато гірше взагалі нічого не робити і покірно чекати, поки ситуація вирішиться сама собою. Так що в ваших інтересах – перебувати в самій гущі подій! На вихідні дні не плануйте нових справ! Краще займіться собою: Рибам на користь підуть водні процедури, гімнастика, легка дієта. Не бійтеся ставити перед собою нові цілі – ви їх обов’язково досягнете!

zakarpatpost.net